avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de prenatal?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de prenatal?

Bună ziua.Lucrez din data de 24 septembrie 2018,am rămas însărcinată și trebuie să nasc în luna august 2019.Beneficiez de cei 2 ani de concediu prenatal??
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 20:24, 5 Ianuarie 2019
Buna ziua.
Inainte de a va angaja ce ocupatie ati avut?
Am lucrat la un alt loc de muncă.

Ionut.ion a scris:

Buna ziua.
Inainte de a va angaja ce ocupatie ati avut?

Atunci este posibil sa primiti indemnizatia pentru concediul de crestere copil, in perioada scrisa de dvs. nu mi reieseau cele 12 luni necesare de a realiza venituri impozabile din ultimele 24 inainte de nasterea copillului.
Sarcina usoara.
P.S. Mai cititi si OUG 96/2003-protectia maternitati la locul de munca, cu modificarile si completarile ulterioare, poate va v.a fi de ajutor, o gasiti, in forma actualizata, pe site.ul Inspectiei muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație de creșterea copilului Roberta15 Roberta15 Buna ziua ! Sunt însărcinată, Am 5 luni jumate cotizate la stat (28.noiembrie 2018-15 mai 2019) după care de la 1 Iunie 2019 voi fi reangajată. Cele 2 ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Alli01 Alli01 Buna. Sunt angajata de o luna de zile și tocmai am aflat că sunt însărcinată . Voi primi indemnizația ? Sau cat timp trebuie sa lucrez pentru a o primi . ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de contract prenatal? Muta Muta Bună seara.Am o nelămurire.Sunt angajată de pe data de 24 septembrie 2018, și bebe trebuie să se nască în luna august 2019.Mentionez că am lucrat ... (vezi toată discuția)