avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Beneficiez de contract prenatal?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficiez de contract prenatal?

Bună seara.Am o nelămurire.Sunt angajată de pe data de 24 septembrie 2018, și bebe trebuie să se nască în luna august 2019.Mentionez că am lucrat lunile iulie, august, și septembrie la un alt loc de muncă,dar fără contract de muncă, până la data de 24 septembrie 2018.Intrebarea este dacă beneficiez de cei 2 ani de creștere a copilului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:29, 7 Ianuarie 2019
Buna ziua.
Puteti detalia, pe perioade, toate ocupatiile avute in perioada Septembrie 2017- August 2019?
Perioada acoperita septembrie 2018 - august 2019 (12 luni), va da posibilitatea sa beneficiati de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizația crestere copil Cris-liana Cris-liana Am lucrat in ultimi 2 ani ,14 luni la 3 firme diferite.in momentul in care am ramas însărcinată am renuntat la munca,deci de 9 luni nu lucrez.am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Daca am o luna intrerupere in munca pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? valieu valieu o sa nasc undeva prin septembrie 2012 dar cele 12 luni anterioare sunt cam problematice.pe luna octombrie 2011 am apucat sa muncesc 3 zile si am inteles ca se ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Cami2017 Cami2017 Buna ziua. Am o intrebare, simpla, dar calculata de mai multe ori imi da diferit mie fata de alte persoane pe care le.am intrebat. Am lucrat din iunie 2011 ... (vezi toată discuția)