avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere impotriva vecinilor cu animale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere impotriva vecinilor cu animale

Buna ziua. Din 2017 avem probleme cu venicii care au foarte multe animale si cu toate ca am facut plangere , au primit amenda si cam atat. au dreptul sa tina 5 vaci daca nu gresesc si ei au undeva la 30, plus porci si pasari de curte. E foarte mare mizerie, miros neplacut, apa nu e potabila in fantana, sobolani si soareci cu miile. Ce e de facut ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:05, 27 Februarie 2019
Inteleg ca se intampla undeva la tara acest lucru.
Căutați avocat din zona ca sa va analizeze cazul in funcție de toate aspectele zonale.
Trebuie examinate actele, normele locale, cutuma si discutat cu dvs.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cresterea animalelor in interiorul satului Nicoleta20171102 Nicoleta20171102 Buna ziua sunt si eu intr_o situatie asemanatoare in satul in care m-am mutat toti vecini au animale: vecinul din dreapta are vreo 80 de capre si oi plus ... (vezi toată discuția)
Animale si miros Drusanda Drusanda Vecinul creste in gospodarie doi ponei , vaci, foarte multi porci, gaini, bibilici, curcani si un cal. Mirosul este de nedescris. Am facut plangeri la primarie ... (vezi toată discuția)
Decantor facut la nici 7 metri de fântâna noastră. bună ziua. eu si familia mea ne confruntăm cu o problemă din ... Andreea Iris Andreea Iris Bună ziua. Eu si familia mea ne confruntăm cu o problemă din luna noiembrie 2021. Vecinii și-au făcut un decantor la nici 7 metri de fântâna noastră, ... (vezi toată discuția)