avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Animale si miros
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Animale si miros

Vecinul creste in gospodarie doi ponei , vaci, foarte multi porci, gaini, bibilici, curcani si un cal. Mirosul este de nedescris. Am facut plangeri la primarie si la DSV. Primaria ne-a trimis , dupa a treia sesizare ca are dreptul sa aiba foarte multe animale, DSV-ul nici nu se deranjeaza sa citeasca reclamatia. Sobolanii sunt prezenti, zilnic ii vedem cum vin sa bea apa in balta de la ei din curte, chiar daca au un copil mic nu ii detanjeaza.. Ce as mai putea face? Suntem disperati. Acum sunt 34 grade C si noi stam cu geamurile inchise.
Staruiti la nivelul autoritatii sanitare,subkiniati ca existenta sobolanilor genereaza real factor de risc pentru proprietatile si oamenii din zona
Puteti face o sesizare la avocatul poporului în care precizati ca dsp nu v-au raspuns,faceti și o revenire la DSP,eventual la Ministerul Sănătății cred ca DSP ar trebui să fie în subordinea ministerului respectiv.La av poporului este mai mult psihologic în general instituțiile publice se mai sperie cand primesc o adresa prin care sunt intrebare de ce nu raspund la petiții.Blindati-va cu adrese către instituții ,martori,planșe foto pt a fi pregătit în cazul unui eventual proces

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distante fata de limita de proprietate nera02 nera02 Buna ziua, as dori si eu o indrumurare spre o lege sau o institutie careia ma pot adresa. Vecinul meu si-a facut foarte anexele lipite sau chiar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ce pot face in urmatoarea situatie? locuiesc la oras,la ... sykes sykes Buna ziua! Ce pot face in urmatoarea situatie? Locuiesc la oras,la casa, distanta dintre case fiind de cel mult 15 metri . De cateva luni vecinul a inceput ... (vezi toată discuția)
Instalatie de ventilare care scoate zgomot ciubi28 ciubi28 Problema mea suna cam in felul urmator: un proaspat restaurant, deschis, a instalat un sistem ... (vezi toată discuția)