avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Activitate Sby01

Activitate Sby01

Orice greșeală in PV de constatare cu privire data loc identificare persoana martori atrage după sine nulitatea procesului verbal de contravenție, în cazul în care îl contestați la judecătorie pe raza județului unde a fost eliberat. Trebuie sa va lăsați ajutat de un avocat.
Răspuns la discuția Proprietar in carte
Corect, cum demonstrați ca doamna a vindut mașina sau poate a împrumutat-o d-lui???? Deci nu e proprietar.
Hotarire judecătorească.
Răspuns la discuția Amenzi circulatiei
In PV de constatare politie tot ce se scrie este scris de agent inclusiv mențiunile el completează la mențiuni ceea ce aveți dvs de obiectat cuvint cu cuvint chiar dacă îl ofensați sau orice ați spune.
Discuție Proprietate
Gradina la tara intravilan impozite plătite la zi din 1964, rămasă nefolosita de familie de vreo 20 ani dar o perioada a folosit-o un vecin printr-o înțelegere verbala cu bunicul. Apoi acel vecin la rondul sau a dat-o în folosinta altor vecini pe parcursul anilor. Azi încercind intabularea mi se spune ca trebuie proces de uzucapiune din cauza ca a fost folosita de vecin atit timp și el are șanse sa o itabuleze nu noi deoarece nu a fost tulburat mulți ani practic eu nu am șanse la intabulare. Deci eu plătesc impozit din 1964 pina în prezent nu este nici un act de vizare cumpărare sau arenda între noi și vecin și totuși proprietar devine vecinul ca nu l-am deranjat atitia ani chiar dacă plătitorul de taxe și impozite sunt încă eu??? Cum eu plătesc tribut și vecinu e proprietar?????