avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Demers necesar pentru mutarea echipamentelor vecinilor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Demers necesar pentru mutarea echipamentelor vecinilor de pe perimetrul meu

Buna seara,
Doresc sa stiu care sunt demersurile necesare legale pentru a-mi obliga vecinul sa isi mute echipamentele din perimetrul meu.
Situatia este urmatoarea: Intr-o curte comuna cu doua case alipite vecinul meu are tabloul electric pe peretele meu si legat la cofretul de pe casa mea, desi in curte sunt doua cofrete, unul fiind pe casa sa. De asemenea din pivnita care este tot comuna, in perimetrul de sub casa mea si-a instalat centrala termica si hidroforul, care sunt legate la un cos de evacuare a gazelor, care de asemenea este dispus desupra acoperisului meu.
Dupa o disputa in care s-a aratat extrem de teritorial pe domeniul sau, as vrea sa stiu cum pot cat mai rapid si usor sa ii urmez exempul si sa imi redobandesc perimetrul aferent casei mele legal si fara probleme.

Cel mai recent răspuns: Sby01 , utilizator 23:28, 11 Ianuarie 2019
Hotarire judecătorească.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii montare centrala termica la casa danam1973- danam1973- Buna ziua, Mi-am cumparat o centrala termica si ma intereseaza daca pot sa o montez fara acordul vecinului. Stau la casa si evacuarea ar fi pe peretele care ... (vezi toată discuția)
Demersuri necesare elucidare acte de propietate curte comuna nitzu88 nitzu88 Buna seara, As vrea sa stiu unde trebuie sa ma adresez pentru clarificarea situatiei terenului aferent unui imobil curte comuna? Situatia este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)
Burlan aerisire centrala marileni marileni Buna ziua,vecinul care are peretele casei comun in curtea mea si-a tras burlanul de aerisire al centralei termice fara acordul meu la mine in curte.Este ... (vezi toată discuția)