avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Proprietar in carte
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Proprietar in carte

Salut!
Astazi am mers la primarie sa trec masina la impozit(cumparata contract pe 28 12 2018)in cartea masinii era mentionata o anumita doamna din timisoara si nici o alta persoana dupa.am cumparat masina de la un domn din ilfov(acesta nu a inmatriculat masina si a pastrat numerele doamnei).Proprietarul din ilfov mi-a dat fiscal de la primarie.Cu toate astea mi s-a refuzat trecerea masini la impozit pe motiv ca imi trebuie si contractul de vanzare cumparare dintre doamna din timisoara si domnul din ilfov in original
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2019
Calinescu stefan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Calinescu stefan , utilizator 16:07, 12 Ianuarie 2019
Corect, cum demonstrați ca doamna a vindut mașina sau poate a împrumutat-o d-lui???? Deci nu e proprietar.
Pai domnul din ilfov mi-a oferit fiscal de la primaria domniei sale asa ca nu inteleg rostul contractului atata timp cat aceasta persoana mi-a dat actul doveditor ca masina a fost trecuta in primarie la impozitare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corelatie buletin - nr inmatriculare RobertMr RobertMr Salut, De 2 ani stau in Voluntari, Ilfov, dar buletinul l-am pastrat pe adresa veche, din Bucuresti, apartamentul fiind vandut. Sunt in abatere? De ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto tzytzy tzytzy salut,am si eu o problema...am cumparat un matiz de la un nene din bucuresti si am probleme cu actele.masina este inmatriculata pe o firma,firma a vanduto unui ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata de la bisnitari....probleme xovidiumax xovidiumax Am cumparat o masina de la Mures din piata de la un domn cu numere de Harghita,domnul nu era proprietaru masinii.Masina e a lu o doamna din Cristuru Secuiesc ... (vezi toată discuția)