avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Masina cumparata de la bisnitari....probleme
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Masina cumparata de la bisnitari....probleme

Am cumparat o masina de la Mures din piata de la un domn cu numere de Harghita,domnul nu era proprietaru masinii.Masina e a lu o doamna din Cristuru Secuiesc .Mi s-a dat (certificatu de inmatriculare,cartea de identitate a masinii,copia dupa buletin a proprietarului si am facut un contract de mina cu doi martori.).Am incercat sa radiez masina dar nu am putut pentru ca proprietara are foarte mult de platit impozit la primarie(masini,case,proprietati).Proprietara nu e de gasit pentru ca s-a stabilit in Ungaria si nu dau de ea.Vreau sa radiez masina?Inmatricularile cer stampila pe fisa de inmatriculare si fisa fiscala zero!Dati-mi un sfat va rog?
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 07:59, 3 Iunie 2010
apreciem ca este necesar sa introduceti actiune la instanta judecatoreasca pentru a obtine o hotarare care sa tina loc de act de vanzare-cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masini Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)
Anulare impozit in cazul vanzarii masinii johnny37 johnny37 Buna ziua, Am o nelamurire legata de impozitul auto si as dori daca poate cineva sa ma ajute. Eu sunt din Falticeni, jud. Suceava si in august 2008 am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara carte de identitate radlevi radlevi Buna ziua Am cumparat o masina, din pacate fara carte de identitate, cu numere de Ungaria. As vrea sa va intreb, daca este vreo modalitate de ... (vezi toată discuția)