avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare fara carte de identitate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare fara carte de identitate

Buna ziua

Am cumparat o masina, din pacate fara carte de identitate, cu numere de Ungaria.
As vrea sa va intreb, daca este vreo modalitate de inmatriculare.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 21:18, 5 Septembrie 2010
Este interesant cum ati putut trece la punctul vamal de frontiera pentru ca trebuia sa prezentatic cartea de identitate din tara de origine, cu stampila autoritatilor respective ce atesta exportul si radierea din circulatie.
In vederea inmatricularii aveti nevoie de cartea de identitate cu mentiunile pe care le-am spus mai sus.
Nu exista nici o posibilitate de inmatriculare fara cartea masinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto din sua??? ajutor!! ContSters56628 ContSters56628 Am adus recent o masina din SUA si vreau sa o inmatriculez in Romania. Sunt proprietarul ei, sunt cetatean american SI roman, am doniciliul in SUA sirezidenta ... (vezi toată discuția)
Radierea unei masini din romania, inmatriculata in strainatate mihai8888 mihai8888 fiti amabil daca ma puteti ajuta cu niste informatii,miam inscris masina in strainatate si rebuie sa o radiez in romania,de ce acte am vevoie?o poate radia ... (vezi toată discuția)
Inmatricularea in spania a unei masini aduse din germania 2adi 2adi nu prieten vrea sa cumpere o masina din romania ,masina este adusa din germania are numere valabile inca 2 saptamini,vrea sa o inmatriculeze in spania.cam ce ... (vezi toată discuția)