avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Activitate LoonaCecil

Activitate LoonaCecil

Răspuns la discuția Regulament Școlar

Multumesc
Sebastian Simon a scris:

Da, are voie.

Buna tuturor am o întrebare legată de scoala..are voie un profesor sa fie diriginte și profesor la propriul copil?(Liceu ) nu știu dacă e relevant ) care bine-nțeles acest copil are 10 pe linie lipsește foarte mult de la scoala pt ca trebuie sa învețe pt facultate...deci înțelegeți ...in fine vreau sa știu dacă e legal eu am trăit mult peste hotare și știu ca peste hotare un profesor nu are voie sa predea nici măcar la aceeași scoala darămite la propriul copil!sper sa ma Luminați multumesc mult!
Răspuns la discuția Nota la purtare scăzută
Multumesc mult..Asa am sa procedez!
Buna tuturor am o întrebare in legătura cu titlul acestui subiect..azi am aflat ca fiicei mele(Liceu) i sa scăzut nota la purtare pt ca a fost prinsă ea și mai mulți colegi la fumat asta sa întâmplat la începutul anului școlar !Am avut o discuție cu diriginta care a spus ca dacă nu se mai întâmpla nu se scade nici o nota..Acum sa aflu ca totuși sa scăzut și am o dilema in primul rând nu am fost avertizat sau anunțată nimic..dacă nu aflam azi probabil aflam la sfârșitul anului!Intrebare mea așa se procedează ?Noi părinți nu avem nimic de obiectat nu Sintem informați nimic?Si ultima întrebare eu nu sint de-acord pt ca nu sa scăzut la toți participanți ci doar la fiică-mea și încă vreo 2 elevi și nu mi se pare corect!ce ma sfătuiți?Multumesc
Răspuns la discuția Masina avariata
Multumesc mult m-am linistit.numai bine
Buna masina mea a fost avariata in fata casei mele problema e ca masina nu are RCA pt ca nu o folosesc .Intrebare este adevarat ca nu Voi primi despagubiri pt ca nu am RCA?multumesc