avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina avariata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina avariata

Buna masina mea a fost avariata in fata casei mele problema e ca masina nu are RCA pt ca nu o folosesc .Intrebare este adevarat ca nu Voi primi despagubiri pt ca nu am RCA?multumesc
Cel mai recent răspuns: LoonaCecil , utilizator 10:42, 12 Ianuarie 2019
Daca conducatorul auto care v-a avariat autovehiculul are asigurare RCA valabila nu aveti nicio problema.
Multumesc mult m-am linistit.numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accidentat de un auto declarat furat iepurache2004 iepurache2004 buna ziua ,am avut un accident.un auto mercedes mia taiat calea pt un viraj la stanga din sens opus ,eu mergand normal catre inainte.impactul sa produs cu ... (vezi toată discuția)
Asigurare masina Costin85 Costin85 Buna ziua! Intai doresc sa va multumesc pentru tot ce faceti pentru noi ! Am incercat sa aflu si eu raspunsul la o intrebare ,dar fara nici un raspuns ... (vezi toată discuția)
Ajutor solutionare accident provocat de persoana fara permis valib1981 valib1981 buna seara astazi de dimineata ( ora 07) in timp ce imi beam cafeaua aud pe strada un zgomot ies pe geam sa vad (geamul da in strada) si vad o persoana care ... (vezi toată discuția)