Deci pe decizie așa spune că mentionăm ca s-a respectat termenul de preaviz fara altele! si ca se poate contesta in instantă!!
eu eram in perioadă de probă nu a trecut nici o săptămâna de cand am plecat și angajatorul a precizat ca s-a respectat termenul de preaviz!!
Buna seara! Mă numesc varga Gheza și am fost dat afara dat afara de la serviciu in urma faptei am primit o decizie care se mentioneaza ca sa respectat un termen de preaviz cu acordu partilor 56.art1 este bun aceasta decizie sau nu!! nu are motive de ce nu ma dat afara chiar nu stiu maine am instanta
Am fost dat afaară din chirie fără să ma anunțe propritarul in data 15 a schimbat iala de la cheie pe la ora 17:00 am vazut că numai pot deschide ușiiile am acte am bănuți acolo domnu proprietar a făcut in contract fals cu tatal meu vitreg ,, menționez că contractul nu a fost la fisc declarat și alte aspecte neregule,, precizez faptul că sunt acuzat că am spart beciuri la vecini am furat bicicletă ....și multe motive care să reiese că eu am gresit numai stiy ce sa fac am pierdut locu de muncă acuma stau pe străzii nu am banii nu am ce mânca poliția Română ma făcut boschetar nu mai stiu ce să fac ultima soluție ar fii să îmi iau viațaa pentru că sunt judecat foarte mult că mă drogez ca beau
Vreau să vă spun domnul consilier că am fost permanent stresat de șefa de echipă iar doamna manager nu făcut nimica și angajații ma aruncat afară de la serviciu pentru că am spus să nu mai sa legi de mine
Deci problema mea este că am primit o decizie cu număr trei pere 2101 2019 am fost menționat că se respecta durata preavizului prevăzut în Contractul individual de muncă prezența decizie poate fi contestat în Tribunalului din raza domiciliului salariatului în termen de 30 de zile calendaristice de la data comunicării însă firma respectivă nu mai e știința că am primit preaviz însă pe decizie Se presupune că este respecta termenul de preaviz În cazul ăsta Ce pot să fac chiar dacă am pus contestație Și sunt și câteva aspecte care reprezentantul legal x nu îmi ia comunicat nici o înștiințare deoarece pot cere despăgubiri împotriva aceste aspecte având în vedere că șefa casieriilor ma ma acuzat la servici că am probleme mentale și de comportament iar eu am spus frumos să nu vorbească așa cu mine iar după aia am fost concediat am vorbit și cu reprezentantul legal cu directoarea x și am constatat că ea este în vârstă și nu am ce să îți fac vă Mulțumesc anticipat avocat.net
Se poate cere despăgubiri morale pentru un ifn deoarece x exemplu ia pus aproape zilele la sfârșit deoarece nu este o sumă mare să spun așa este în valoare de 700 RON plus comisioane dobânzi anuale de 6.000 de pe an dacă mi se elimina clauzele abuzive din contract Dar prin hotărâre de în instanță pot cere despagubiri sau nu mulțumesc frumos