avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigii de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigii de muncă

Deci problema mea este că am primit o decizie cu număr trei pere 2101 2019 am fost menționat că se respecta durata preavizului prevăzut în Contractul individual de muncă prezența decizie poate fi contestat în Tribunalului din raza domiciliului salariatului în termen de 30 de zile calendaristice de la data comunicării însă firma respectivă nu mai e știința că am primit preaviz însă pe decizie Se presupune că este respecta termenul de preaviz În cazul ăsta Ce pot să fac chiar dacă am pus contestație Și sunt și câteva aspecte care reprezentantul legal x nu îmi ia comunicat nici o înștiințare deoarece pot cere despăgubiri împotriva aceste aspecte având în vedere că șefa casieriilor ma ma acuzat la servici că am probleme mentale și de comportament iar eu am spus frumos să nu vorbească așa cu mine iar după aia am fost concediat am vorbit și cu reprezentantul legal cu directoarea x și am constatat că ea este în vârstă și nu am ce să îți fac vă Mulțumesc anticipat avocat.net
Cel mai recent răspuns: Ghezw321 , utilizator 09:44, 23 Februarie 2019
Cu ce articol v-a incetat contractul individual de munca ?
Acord părți articolul 5 5 litera b din Codul Muncii

Cornel Vasile a scris:

Cu ce articol v-a incetat contractul individual de munca ?

In acest caz, nu se acorda preaviz .. Dvs v-ati exprimat acordul pentru incetarea c.i.m. ?
Nu se acordă preaviz am înțeles dar Din ce cauză scrie pe decizie că se respectat perioada de preaviz

Cornel Vasile a scris:

In acest caz, nu se acorda preaviz .. Dvs v-ati exprimat acordul pentru incetarea c.i.m. ?

Vreau să vă spun domnul consilier că am fost permanent stresat de șefa de echipă iar doamna manager nu făcut nimica și angajații ma aruncat afară de la serviciu pentru că am spus să nu mai sa legi de mine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsit nemotivat 3 zile de la lucru impomc impomc Buna ziua.Lucrez ca inginer de 4-5 luni la o firma.In urma cu ceva vreme am primit o alta oferta de job si am vrut sa plec la la jobul actual fara preaviz sa ... (vezi toată discuția)
Speţă -favoritism angajaţi karl_holcroft karl_holcroft Bună ziua, Sunt de profesie economist, specializat în Afaceri Internaţionale, master MBA în acelaşi domeniu, vorbitor de germană, engleză şi spaniolă ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract individual de munca deealexx deealexx Buna ziua, stiu ca s-a mai vorbit despre asta, am citit raspunsurile, insa daca este posibil, tot as vrea un raspuns pentru situatia mea. Astazi mi-am ... (vezi toată discuția)