Am fost dat afaară din chirie fără să ma anunțe propritarul in data 15 a schimbat iala de la cheie pe la ora 17:00 am vazut că numai pot deschide ușiiile am acte am bănuți acolo domnu proprietar a făcut in contract fals cu tatal meu vitreg ,, menționez că contractul nu a fost la fisc declarat și alte aspecte neregule,, precizez faptul că sunt acuzat că am spart beciuri la vecini am furat bicicletă ....și multe motive care să reiese că eu am gresit numai stiy ce sa fac am pierdut locu de muncă acuma stau pe străzii nu am banii nu am ce mânca poliția Română ma făcut boschetar nu mai stiu ce să fac ultima soluție ar fii să îmi iau viațaa pentru că sunt judecat foarte mult că mă drogez ca beau
Mergeti la un Centru de zi din cadrul Primariei la care aveti domiciliul. Puteti depune plangere la politie prin care sa aratati ca actele au ramas la proprietar. Puteti solicit duplicate de la acte de la Primaria.
Daca actele au ramas la proprietarul imobilului inchiriat fara contract, actele se pot face duplicat, faptul ca ati avut bani sau alte bunuri de valoare acolo nu prea se poate demonstra, din pacate. Ati incercat sa discutati cu proprietarul sau situatia conflictuala e atat de iremediabila? Proprietarul nu raspunde, pentru ca in lipsa unui contract valabil, era bunul lui, posesia sa. Contract fals? De inchiriere? Cum Doamne iarta-ma vine asta?