avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Activitate Valy25

Activitate Valy25

Testament, donație sau vânzare.. cumpărare?
Mulțumesc
Bună seara, în urma unui accident rutier petrecut pe trecerea de pietoni victima a primit 90_100 zile de îngrijiri medicale, eu fiind șoferul vinovat am fost informat ca pot încheia un acord de recunoaștere a vinovăției. Dacă fac acest lucru firma de asigurări sau victima se pot îndrepta împotriva mea pentru daune morale sau recuperarea sumelor plătite? Mulțumesc.
Bună ziua, am produs un accident rutier pe trecerea de pietoni, victima a primit 90_100 zile îngriji medicale, va urma un proces penal. Ce pedepse dau instantele de judecata in aceste cazuri? Victima nu a rămas cu handicap,. Accidentul nu sa produs în urma unei infracțiuni, alcool, etc.
Victima va depune plângere penală pentru a putea obține despăgubiri de la asigurator apoi cică va retrage plângerea. Este posibil acest lucru? Mulțumesc.

Va mulțumesc, eu sunt șoferul vinovat nu este vorba de alcool droguri sau faptă voita,
voiam să știu dacă trebuie să îmi angajez avocat după cele 90 de zile de la accident.
Va mulțumesc pentru răspuns. Deci șoferul va fi reprezentat de un avocat pe toată durata procesulu sau va f
i chemat doar ca martor? In ce situație firma de asigurări se poate îndrepta împotriva șoferului vinovat?
Bună seara, am următoarea întrebare. In urma unui accident rutier petrecut pe trecerea de pietoni victima nu a depășit 90 de zile de îngrijiri medicale, aceasta nu a depus plângere împotriva șoferului vinovat, dar fiind nemulțumită de suma propusa de asigurări va deschide proces împotriva acesteia. Șoferul vinovat de producerea accidentului va mai fi chemat în acest proces sau doar firma de asigurări. Mulțumesc.