avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Activitate MihaIonescu11

Activitate MihaIonescu11

Răspuns la discuția Acte concediu maternitate
Va multumesc mult de tot pentru raspuns. MI
Buna ziua,

Compania la care am lucrat si-a restrans activitatea motiv pentru care angajatii au fost disponibilizati. Eram deja insarcinata deja in prima luna, am incheiat contract cu CASMB iar acum trebuie sa intru in concediu de maternitate si sa depun actele necesare (acte de care oricum am nevoie la incheierea oricarei colaborari). De cateva luni se tot amana si nu le-am primit nici pana in prezent. Care este cadrul legal in care pot actiona, ma puteti ajuta va rog? In 2, 3 saptamani cel tarziu trebuie sa le am ca sa pot beneficia de CM.

Multumesc
MI
Răspuns la discuția Revenire CIC
Va multumesc mult de tot!
Discuție Revenire CIC
Buna ziua,

Am o prietena care are trebui sa revina din CIC la birou pe 1 martie. In aceasta perioada a a primit o oferta de job in afara tarii si urmeaza sa plece pe 20 martie. Cum se procedeaza? Ar dori sa lucreze si aceste 20 de zile din martie pana va pleca..

Multumesc
Răspuns la discuția CCC
Va multumesc mult pentru disponibilitate. O zi buna.
Răspuns la discuția CCC
Multumesc mult. Ar fi o varianta, ma voi gandi la ea, in principiu nu m ar avantaja financiar avand jn vedere ca vor fi 4 luni de somaj luate in calcul la media celor 12 luni..ma gandeam sa mi platesc singura concediul la casa de asigurari ca sa intru in maternal.....credeti ca e o varianta buna? Pot intra in CCC daca nu sunt angajata..?

Cornel Vasile a scris:

Inscrieti-va la somaj , daca indepliniti conditiile legii.

Detalii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Din somaj se poate intra in concediu de maternitate si apoi in CCC.

Cererea pentru intrarea in CCC se va depune la AJOFM, iar actele la Primaria in raza careia domiciliati.

Răspuns la discuția CCC
Ianuarie este ultima luna lucrata. Firma desfiinteaza departamentul si implicit toate pozitiile din companiei. Prin urmare februarie - iunie nu voi avea job.... Ma puteti sfatui? Are un impact faptul ca nu voi avea venituri in aceste luni?

Cornel Vasile a scris:

Cu perioada martie - iunie ce se intampla ?

Răspuns la discuția CCC
Va multumesc mult pentru raspuns. Da, februarie nu va fi lucrata deloc. Voi lucra pana la finalul acestei luni, iar in iulie intru in maternitate.
Iulie august pt care iau concediu de maternitate nu se iau in calcul? Nu se considera venituri?
Răspuns la discuția CCC
multumesc mult. Credeam ca se iau in calcul ultimele 12 luni la medie, chiar daca 4 dintre ele nu sunt cu venituri - ma gandeam ca se vor lua in calcul 0. In regula. deci 12 luni din ultimii 2 ani dar cu venituri..
Răspuns la discuția CCC
Si care sunt cele 12 luni din care se fac media pentru indemnizatie? Ce luni sunt luate in calcul la aceasta medie?