avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire CIC

Buna ziua,

Am o prietena care are trebui sa revina din CIC la birou pe 1 martie. In aceasta perioada a a primit o oferta de job in afara tarii si urmeaza sa plece pe 20 martie. Cum se procedeaza? Ar dori sa lucreze si aceste 20 de zile din martie pana va pleca..

Multumesc
Cel mai recent răspuns: MihaIonescu11 , utilizator 11:02, 13 Februarie 2019
Buna ziua,
Cred ca poate face cererea de revenire la locul de munca din CCC si, la data cand doreste sa plece, stabiliti de comun acord data respectiva, dvs. operati incheierea contractului cu acordul partilor.
Pasi :
- cerere de reluare a activitatii;
- cerere de incetare a c.i.m. incepand cu data de 20.03.2019 , fie cu acordul partilor, fie prin demisie.
Va multumesc mult de tot!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am scris acest mesaj ieri, dar mai aveam o intrebare ... hr_band hr_band Buna ziua, Am scris acest mesaj ieri, dar mai aveam o intrebare suplimentara. ce se intampla in cazul in care CIM inceteaza dar angajata doreste sa revina ... (vezi toată discuția)
Buna! am cateva nelamuriri. as mai avea aproximativ 4 luni de ... Alexandra179 Alexandra179 Buna! Am cateva nelamuriri. As mai avea aproximativ 4 luni de stat in CCC si sa ma intorc la vechiul angajator. Contractul este suspendat de dinainte sa intru ... (vezi toată discuția)
Lipsa cerere incetare suspendare cim la terminarea cic carmenbn carmenbn O salariata trebuie sa se prezinte la lucru a doua zi dupa terminarea CIC pana la 2 ani,cu o cerere de incetare a suspendarii CIM.I s-a cerut,totodata,si ... (vezi toată discuția)