avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am scris acest mesaj ieri, dar mai aveam o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am scris acest mesaj ieri, dar mai aveam o intrebare ...

Buna ziua,

Am scris acest mesaj ieri, dar mai aveam o intrebare suplimentara. ce se intampla in cazul in care CIM inceteaza dar angajata doreste sa revina in CIC? poate sa revina?care sunt lunile in care nu va beneficia de indemnizatie?

Va rog sa ma ajutati cu o opinie in ceea ce priveste incetarea suspendarii pentru concediul de cresterea copilului, si reluarea acestui concediu.
Avem urmatoarea situatie: o angajata trimite cerere de reluare activitate, este activa pentru o scurta perioada, dupa care doreste sa revina in concediu de crestere copil. Cum se procedeaza in acest caz astfel incat sa fie totul ok din punct de vedere juridic?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:59, 3 Martie 2022
Da, poate reveni in CCC oricand. Lunile in care nu va beneficia de indemnizatie sunt lunile in care este activa cu c.i.m.

In acest caz, pasii sunt urmatorii :
- cerere de acordare a CCC cu perioada mentionata in cuprinsul cererii;
- emitere decizie de suspendare a c.i.m.;
- inregistrare in REVISAL a suspendarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil in varsta de pana la 2 ani delia2007 delia2007 Buna ziua. Am o mamica care are contractul individual de munca pentru concediu crestere copil suspendat in perioada 26.05.2015- 07.04.2017. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dupa concediu crestere copil anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o salariata caruia ii inceteaza ccc in data de 3 martie 2012, incepand cu 4 martie ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Revisal carmenstan carmenstan Daca la expirarea celor 2 ani de concediu ingrijire copil ,persoana care ar tebui sa revina la serviciu , continua cu concediu medical ,in revisal se face ... (vezi toată discuția)