avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Activitate Cristian880

Activitate Cristian880

Răspuns la discuția Închidere cont banca
Poate nu m-am exprimat eu bine . . Am făcut o refinantarea mai mare decât acel credit pe care eu îl aveam de la alta banca ( card de cumpărături) . Iar acea banca in care eu am închis cardul de cumpărături nu imi da acea foaie de închide cont care mie mi a fost cerută de către banca la care eu am primit refinantarea si din cauza aceasta nu poate scoate restul de bani . Cred ca am fost destul de explicit . Va multumesc

Silvia Zaharia a scris:

Da, puteți să vă adresați ANPC-ului.

Cardul este una și blocarea contului este cu totul altă poveste.

Buna ziua astazi am închis un cont de credit la Credit europe bank prin refinantare de la Cec bank . Cei de la Cec bank ma au refinantat am mers la bancă sa obtin actul de închidere dar mi au spus sa astept 30 zile le am dat cardul am semnat pentru inchidere ,iar eu acum stau cu bani blocați în Banca ca nu ii pot scoate din cauza acelui act si tinand cont ca este o luna de asteptare eu trebui sa platesc si rata si dobanda baniilor la care eu nu am acces . Eu va intreb este normal , trebui sa merg la protectia consumatorul ?
Răspuns la discuția Contractul de munca
Va multumesc

Ionut.ion a scris:

Cele 40 de ore se aplica pentru un singur contract.
Puteti incheia cate contracte de munca doriti, cu timp normal sau partial de munca.
Sunt multe discutii pe aceasta tema aici...
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Răspuns la discuția Contractul de munca
La altul angajator. Păi stiu ca sunt maxim 40 ore pe saptamana daca imi face alt contract de munca depășesc acele ore

Ionut.ion a scris:

Buna ziua!
Plecati la acelasi angajator sau la altul?
Se poate face un contract de munca pe perioada determinata, chiar daca celalalt contract este activ si platit de angajator.

Buna ziua tuturor , in aceasta vara as vrea sa merg sa lucrez pe litoral dar actualul angajator chiar daca eu voi pleca pentru o perioadă de 3 luni doreste sa imi plateasca contractul de munca pe perioada nedeterminată cu 8 ore pe zi (norma intreaga) . Eu daca plec pe litoral ce fel de contract de munca trebui încheiat sau as putea sa lucrez si fara contract de munca , tinand cont ca sunt aceleasi ore numai ca domeniul meu de activitatea il desfasor in alta locație sau imi trebui o scrisoare de delegație sau ceva poate ma puteti sfătui cum ar trebui să procedez .
Răspuns la discuția Serviciul de deratizare
Va multumesc pentru raspuns ...
Buna ziua am si eu o nelămurire, astazi a venit cei de la deratizare la restaurant ul unde eu lucrez si impreuna cu aceea factura mai vine si un retetar de cantitate si solutiile pe care le folosesc . Acum va intreb au obligația ca aceea solutie sa fie facuta la locație ca am observat ca vin direct cu ea facuta. Eu le am spus si mi au spus că nu au obligația să facă aceea solutie la locație . Va multumesc
Buna ziua astazi într-o parcare din buc am dat cu spatele si am lovit usor un vehicul care sa bagat sa iasa din parcare precizez ca eu cand făceam mersul cu spatele nu era nimeni in spatele meu si dintr-o data sa bagat unu sa iasa si i-am făcut o gaură mica in bara si precizez ca nu am un an experienta in condus si am dat un taxi inapoi doar ca sa pot eu iesi din parcare cu masina mea . Acum eu va intreb ce ar trebui să fac am făcut o amiabilă cu actele taxiul ui si buletinul si permisul meu aveti idee cum se taxează asta sau pot riscă dosar penal doar ca am dat un taxi inapoi fără să am exp
Discuție Parcare
Buna ziua am si eu o problema cu locurile de parcare . Sa presupunem ca lucrez la un restaurant care acest restaurant a închiriat 9 locuri de parcare credeti ca se poate sa fie montati stâlpi si lanturi pe acele locuri . Si daca nu se poate macar in intervalul orar in care este deschis restaurant se poate pune lanturi pt clienti .