avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcare

Buna ziua am si eu o problema cu locurile de parcare . Sa presupunem ca lucrez la un restaurant care acest restaurant a închiriat 9 locuri de parcare credeti ca se poate sa fie montati stâlpi si lanturi pe acele locuri . Si daca nu se poate macar in intervalul orar in care este deschis restaurant se poate pune lanturi pt clienti .
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:58, 18 Ianuarie 2019
Locurile de parcare inchiriate trebuie sa fie marcate. Mai intai incercati cu amplasarea pe locurile respective a unor balize cu indicatorul "Stationarea interzisa". Daca constatati ca participantii la trafic nu respecta aceste indicatoare puteti monta dispozitive care impiedica parcarea de catre persoane neautorizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum facem ? sexu sexu intrarea in gradinita cum poate fi semnalizata ?,pt ca acolo se parcheaza masini ,iar ca sa evitam cum putem face ?exista un semn rutier ? este un drum de ... (vezi toată discuția)
Am acest drept ca sa imi parchez si eu masina pe un loc trasat ... Andreea Vogue Andreea Vogue Am acest drept ca sa imi parchez si eu masina pe un loc trasat cu vopsea alba, dar fara nici un numar de imatriculare ori tablita masina prin care sa rezulte ... (vezi toată discuția)
Parcare privata anita2007 anita2007 Speta este urmatoarea: bloc nou, amplasat perpendicular pe strada, cu spatiu de parcare privat sub bloc, accesul in bloc se face fie printr-o alee pietonala ... (vezi toată discuția)