avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contractul de munca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contractul de munca

Buna ziua tuturor , in aceasta vara as vrea sa merg sa lucrez pe litoral dar actualul angajator chiar daca eu voi pleca pentru o perioadă de 3 luni doreste sa imi plateasca contractul de munca pe perioada nedeterminată cu 8 ore pe zi (norma intreaga) . Eu daca plec pe litoral ce fel de contract de munca trebui încheiat sau as putea sa lucrez si fara contract de munca , tinand cont ca sunt aceleasi ore numai ca domeniul meu de activitatea il desfasor in alta locație sau imi trebui o scrisoare de delegație sau ceva poate ma puteti sfătui cum ar trebui să procedez .
Cel mai recent răspuns: Cristian880 , utilizator 12:18, 2 Mai 2019
Buna ziua!
Plecati la acelasi angajator sau la altul?
Se poate face un contract de munca pe perioada determinata, chiar daca celalalt contract este activ si platit de angajator.
La altul angajator. Păi stiu ca sunt maxim 40 ore pe saptamana daca imi face alt contract de munca depășesc acele ore

Ionut.ion a scris:

Buna ziua!
Plecati la acelasi angajator sau la altul?
Se poate face un contract de munca pe perioada determinata, chiar daca celalalt contract este activ si platit de angajator.

Cele 40 de ore se aplica pentru un singur contract.
Puteti incheia cate contracte de munca doriti, cu timp normal sau partial de munca.
Sunt multe discutii pe aceasta tema aici...
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Joi, 2 Mai 2019
Ionut.ion, utilizator
Va multumesc

Ionut.ion a scris:

Cele 40 de ore se aplica pentru un singur contract.
Puteti incheia cate contracte de munca doriti, cu timp normal sau partial de munca.
Sunt multe discutii pe aceasta tema aici...
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua contracte de munca. simi7705 simi7705 Buna ziua.Numele meu este Simona. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns intr-o problema. Sunt angajata in prezent cu contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu adimanea adimanea Buna seara! Am incheiat cu acelasi angajator doua contracte de munca. Unul pe perioada nedeterminata, iar celalat pe durata a 7 luni cu un timp de lucru de 10 ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare mirceasv mirceasv Buna ziua Lucrez cu norma intreaga (40 ore) la universitate. Cate ore pot desfasura la plata cu ora in contracte de cercetare? Pot renunta la zilele de ... (vezi toată discuția)