Buna seara! Am incheiat cu acelasi angajator doua contracte de munca. Unul pe perioada nedeterminata, iar celalat pe durata a 7 luni cu un timp de lucru de 10 ore pe saptamana (aproximativ 40 pe luna). La primul contract se mentioneaza ca am 24 de zile de concediu de odihna, iar la celalalt nu sunt mentionate zilele. As vrea sa stiu daca am dreptul la concediu si de la cel de-al doilea contract, iar in caz ca raspunsul este afirmativ care ar fi numarul acestor zile. Va multumesc!
Va multumesc pentru raspuns, insa imi puteti spune cate zile am dreptul tinand cont ca voi lucra 7 luni aproximativ 40-45 de ore pe luna. Eu am calcuulat raportat la celalat 4 zile.Este corect?
Concediu de odihna
Mia12
Sunt cadru didactic cu contract de munca pe perioada nedeterminata si pe perioada de vara am primit banii aferenti concediului de odihna, insa din 24 august ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna
ana93
Am la firma un angajat cu 2 ore / zi de la 18.10.2007 pina la 01.12.2007 iar de la 01.12.2007 pina in prezent i-am modificat durata timpului de lucru la 7 ore ... (vezi toată discuția)