avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

Sunt cadru didactic cu contract de munca pe perioada nedeterminata si pe perioada de vara am primit banii aferenti concediului de odihna, insa din 24 august am intrat in concediu de ingrijire a copilului. Trebuie sa restitui banii angajatorului primiti pe perioada 24-31 august?
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 20:12, 6 Septembrie 2009
Nu, deoarce bani pe concediu au fost acordati pentru refacerea capacitatii dv. de munca
Perioada 24-31.08.2009 afecteaza dreptul la co primit pentru cele 3 luni de co cu aproximativ 1 zi, din calculul meu. Dar pentru un calcul mai precis, ar trebui sa spuneti cat aveti dreptul/luna.
Perioada 24-31.08.2009 afecteaza dreptul la co primit pentru cele 3 luni de co cu aproximativ 1 zi, din calculul meu.

Perioada 24-31.08.2009 face parte din concediul de odihna.
CIC suspenda CO si ca urmare sa restituiti indemnizatia de concediu aferenta saptamanii cu care se reduce CO.
Concediu de odihna este de 78 zile calendaristice sau 62 zile lucratoare, respectiv 6.5 zile la luna lucrata. Concediul de odihna se poate efectua doar pe perioada vacantelor scolare.
Si atunci eu cand imi efectuez concediul de odihna ramas?

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna marin18 marin18 Buna ziua, La firma la care sunt angajat, s-a stabilit ca fiecare angajat sa-si ia concediul de odihna intr-o anume perioada. In perioada respectiva, eu vin ... (vezi toată discuția)
Co necuvenit ani355 ani355 Buna ziua, Un salariat care pleaca din societate a efectuat si primit banii pentru concediul de odihna conform planificarii. La momentul incetarii ... (vezi toată discuția)
Diminuare indemnizatie concediu odihna cu 25%? ynnes ynnes Daca prima zi de concediu de odihna este 28 iunie 2010, ultima zi 30 iulie, respectiv 25 de zile CO de efectuat pentru care am primit indemnizatia de concediu ... (vezi toată discuția)