avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

Sunt cadru didactic cu contract de munca pe perioada nedeterminata si pe perioada de vara am primit banii aferenti concediului de odihna, insa din 24 august am intrat in concediu de ingrijire a copilului. Trebuie sa restitui banii angajatorului primiti pe perioada 24-31 august?
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 20:12, 6 Septembrie 2009
Cu doua raspunsuri total opuse... eu ce cale trebuie sa urmez?
Poate sa ma ajute cineva ? Care e raspunsul corect?
Nu prea stiu legile din sistemul bugetar, de aceea raspunsul meu este corect cf codului muncii, daca nu aveti altfel de prevederi in statutule specifice.

Daca se efectueza mai mult concediu de odihna decat are dreptul un angajat cf contractului de munca, concediul platit si necuvenit se poate retine din salariul angajatului in momentul cand inceteaza contractul de munca, in alta situatie nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna elida elida Luminati-ma si pe mine. M-am mutat dintr-un oras intr-altul si nu am incheiat contractul de munca din fostul oras, luindu-mi concediu odihna si concediu ... (vezi toată discuția)
Recuperare indemnizatie concediu odihna acordat in plus la lichidare daniela85 daniela85 Am o nelamurire si sper sa ma ajutati....Am un angajat care are dreptul pe un an de zile de 25 zile concediu odihna....in luna febr.2010 angajatul a ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de odihna bunraku bunraku Dupa ce perioada(zile,luni) de la angajare am dreptul la concediu de odihna? In speta, sunt angajat de la 01.07.2009. Daca angajatorul spune ca primele ... (vezi toată discuția)