avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident parcare

Buna ziua astazi într-o parcare din buc am dat cu spatele si am lovit usor un vehicul care sa bagat sa iasa din parcare precizez ca eu cand făceam mersul cu spatele nu era nimeni in spatele meu si dintr-o data sa bagat unu sa iasa si i-am făcut o gaură mica in bara si precizez ca nu am un an experienta in condus si am dat un taxi inapoi doar ca sa pot eu iesi din parcare cu masina mea . Acum eu va intreb ce ar trebui să fac am făcut o amiabilă cu actele taxiul ui si buletinul si permisul meu aveti idee cum se taxează asta sau pot riscă dosar penal doar ca am dat un taxi inapoi fără să am exp
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:45, 1 Februarie 2019
Nu se taxeaza in nici un fel daca ati facut amiabila.
Si data viitoare scrieti toate cuvintele integral ca nu suntem amici pe whatsapp sa intelegem noi ce inseamna "exp"
Deschideti dosar de dauna la societatea de asigurare la care aveti incheiata asigurarea RCA.
Ultima modificare: Vineri, 1 Februarie 2019
Ioan Ciobanu, Expert judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuma cateva zile am lovit usor bara din spate la o masina in ... Vladut23 Vladut23 Acuma cateva zile am lovit usor bara din spate la o masina in timp ce dadeam cu spatele din parcare, iar celalata conducator imi cere daune de 2000 lei pentru ... (vezi toată discuția)
Lovire din spate andreifuf andreifuf buna ziua am fost implicat intr-un incident de lovire din spate. Ne aflam pe o strada laterala, la intrarea pe un bulevard important. (amandoi faceam ... (vezi toată discuția)
Accident rutier valentinnacu valentinnacu Buna seara.Am o nelamurire daca ma puteti ajuta, va rog: Ma deplasam pe strada X (asta insemnand in parcare) pentru a-mi parca masina, in loc amenajat parcarii ... (vezi toată discuția)