Buna ziua astazi într-o parcare din buc am dat cu spatele si am lovit usor un vehicul care sa bagat sa iasa din parcare precizez ca eu cand făceam mersul cu spatele nu era nimeni in spatele meu si dintr-o data sa bagat unu sa iasa si i-am făcut o gaură mica in bara si precizez ca nu am un an experienta in condus si am dat un taxi inapoi doar ca sa pot eu iesi din parcare cu masina mea . Acum eu va intreb ce ar trebui să fac am făcut o amiabilă cu actele taxiul ui si buletinul si permisul meu aveti idee cum se taxează asta sau pot riscă dosar penal doar ca am dat un taxi inapoi fără să am exp
Nu se taxeaza in nici un fel daca ati facut amiabila.
Si data viitoare scrieti toate cuvintele integral ca nu suntem amici pe whatsapp sa intelegem noi ce inseamna "exp"
Lovire din spate
andreifuf
buna ziua
am fost implicat intr-un incident de lovire din spate.
Ne aflam pe o strada laterala, la intrarea pe un bulevard important. (amandoi faceam ... (vezi toată discuția)
Accident rutier
valentinnacu
Buna seara.Am o nelamurire daca ma puteti ajuta, va rog: Ma deplasam pe strada X (asta insemnand in parcare) pentru a-mi parca masina, in loc amenajat parcarii ... (vezi toată discuția)