avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2221 soluții astăzi
Forum Activitate crys_1410

Activitate crys_1410

Buna seara, urmeaza sa ratific o intelegere cu privire la programul de functionare intre mine, in calitate de vecin pe hotar si un agent comercial care isi desfasoara activitatea in imobilul lipit de imobilul in care locuim( bar) , va rog ajutați-mă cu sfaturi si masuri pe care le pot trece in conventia respectiva . Proprietarul de buna credinta si buna vecinatate nu prea este, petreceri cu formatii, sesizari la politie , primarie , dsp si tot asa, de aceea s a ajuns aici adica la renegocierea programul de activitate si anumite conditii.
Pot face noua conventie pe perioada determinata? Pot cere masuri suplimentare pe care trebuie sa le indeplineasca agentul comercial? Poate ma ajutati si cu ceva exemple din experienta pe acest subiect. Mulțumesc.
Răspuns la discuția Lipsa acord al vecinilor

Adrian ALBU a scris:

De obicei se cere acordul vecinilor pentru autorizarea activităților. Ce fel de autorizație doriți să obțineți ?

S a dat un acord cu privire la autorizarea activităților ,in baza unei convenții notariale cu condiția antifonarii clădirii , lucru pe care nu l a făcut și nici nu au cererea semnată de vecini autorizație iar ei nu respecta nivelul de zgomot, organizează petreceri cu muzica live și in casa se ajunge la un nivel de zgomot de 45-50decibeli , și nu se tine cont de ora , nu se respecta programul de funcționare , atitudinea este ofensatoare când
spunem ca se aude f tare și sa încerce sa ia măsuri pt diminuarea zgomotului
ajungând pana la amenințări .
Buna seara, cum poate obține o societate comercială autorizația de funcționare fără acordul vecinilor de pe hotar?
Buna seara, am locuința lipita de de o cladire( spațiu comercial - spălătorie- parter, bar - et 1 și 2 ) cu vechiul proprietar a fost totul ok, dar cu noul nu mai este așa. Am făcut o convenție cu elin care am spus ca iidam acordul doar dacă își antifoneaza pe interior clădirea, pt ca se aude orice, altfel îmi retrag acordul. Cum ar trebui sa procedez acum ca el nu a respectat acest lucru, mai ales ca m a și amenințat cu relațiile sale la poliția locală. Care ar fi demersurile pe care trebuie sa le fac pt a anula acordul dat și autorizația de funcționare?