avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Retragere acordului pt autorizația de funcționare ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Retragere acordului pt autorizația de funcționare are a unei societăți comercisle

Buna seara, am locuința lipita de de o cladire( spațiu comercial - spălătorie- parter, bar - et 1 și 2 ) cu vechiul proprietar a fost totul ok, dar cu noul nu mai este așa. Am făcut o convenție cu elin care am spus ca iidam acordul doar dacă își antifoneaza pe interior clădirea, pt ca se aude orice, altfel îmi retrag acordul. Cum ar trebui sa procedez acum ca el nu a respectat acest lucru, mai ales ca m a și amenințat cu relațiile sale la poliția locală. Care ar fi demersurile pe care trebuie sa le fac pt a anula acordul dat și autorizația de funcționare?

Alte discuții în legătură

Acord vecini functionare club/restaurant după 22.00 Vera11C Vera11C Bună ziua! Locuiesc într-un imobil care este lipit de un spațiu comercial, cu club / restaurant la demisol. Avand în vedere ca sunt construcții la calcan, ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial cu ''probleme'' ContSters205349 ContSters205349 nu de mult mi-am deschis un bar-club...intr-un spatiu comercial de cand e lumea :)) care e situat la parterul unu bloc...am probleme cu vecina care locuieste ... (vezi toată discuția)
Functionare firma in vila la comun anca_2007 anca_2007 Buna ziua, nu stiu daca titlul este foarte reprezentativ pt situatia mea... Vreau sa achizitionez et. 2 dintr-o vila p+2, dezmembrata in 3 apartamente ... (vezi toată discuția)