avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Activitate Prim59so

Activitate Prim59so

si apoi trebuie sa/i fac si pensie de urmas...unde i/o fac///ce drept am sa i/o fac....poate sa vina si la adresa tatalui si atunci i/am facut un favor lui sa aibe ce consuma si mai bine?...e complicata situatia de aceea am cerut un punct de vedere sa stiu cum incep...si cu ce
este ok..problema pusa de d/voastra....dar copilul vrea sa stea la mine....eu ce fac...nu am nici un act....nu pot sa/l inscriu la scoala...nu pot sa merg cu el la doctor...nu pot face nimic.....chiar si asigurarea de viata pe care o are si eu i/o platesc....dupa decesul mamei nu pot sa o preiau fiindca era facuta pe numele ei.Deci e o mare problema ptr mine....orice se poate intampla cu copilul SANT RASPUNZATOR ca l/am tinut.....Tatal nu vrea si nici nu are cum sa/l tina fiindca nu are posibilitate...cum fac?
acum 3 ani m/am casatorit cu separarea bunurilor.Dupa 2 si 10 luni sotia a decedat.Am ramas cu copilul care este al ei si vreau sa stiu acum cum se vor impartii bunurile. Este vorba despre o casa pe care am construit/o eu si am trecut/o pe numele ei, ca sa nu aibe probleme, dupa ce mor eu, cu copii mei....Dar soarta a fost invers, a murit ea si eu am ramas.Toate facturile de materiale si meseriasii si mobilatul...TOTUL...a fost platit de mine...Actele sant facute la notariat ca constructia este a ei si eu am doar drept de uzufruct....Hartia de separare de bunuri nu a mai fost reinoita..decit doar atunci la casatorie.Astept o indrumare in aceasta privinta.Multumesc
Sant nascut in 23 Aprilie 1959 si am pina in prezent lucrati 33,ani si 6 luni fara armata.....actualmente sant inca in campul muncii.
Va multumesc ptr raspuns.
Răspuns la discuția varsta pensionare anticipata
la varsta de 60 de ani voi avea cca 34 ani vechime
Vreau sa stiu daca ma pot pensiona anticipat la varsta de 60 de ani care o implinesc anul acesta in luna Aprilie. sant nascut in 24 aprilie 1959.Si mai doresc sa stiu cu cat se diminueaza fata de cea de la termen. Va multumesc
Am fost casatorit cu sotia care a avut un copil din alta casatorie. Casa toria lor s/a desfacut amiabil cu custodie comuna asupra copilului, copilu crescandu/l noi cca 7 ani. In prima casatorie a crescut 4 ani. Acum cca un an sotia mi/a facut un act de desemnare a tutorelui de catre parinte in favoarea mea in caz de deces, Acum sotia e decedata, si fostul sot ar vrea sa ia copilul...ce pot face eu, mai ales ca copilul vrea la mine si il vreau si eu... Multumesc
Sant casatorit cu sotia care are un copil din alta casatorie.Sotia a decedat, a fost angajata,si copilul are 11 ani.Eu iarasi sant angajat......Copilul primeste in afara de alocatie vreun sprijin, pensie ceva? va multumesc