O sa vadă copilul și dacă e rău nu cred ca îl va lua.
Daca are febra e absurd sa îl ia.
Ii luați temperatura în fata lui.
doru 40 a scris:
doamna draga executat silit sunt si eu si in momentul de fata mi se retine jumatate de salar am ramas in urma cu sase luni cu neplata pensiei ( cu toate ca am contribuit cu ce am putut si cat am putut ) dar neputand dovedi am fost dat pe mana executorului si urmarea e cum am scris mai sus ...copilul sa fie sanatos ca saraci am mai fost :)))
Dumneavoastră sunteți unul din părinți cu buna voința de a se implica fata de copii - de admirat! Însă nu toți sunt la fel! La mine inafara de acea suma de 495 de lei nu am văzut din partea respectivului nici o implicare de natura financiara, educationala sau de orice alta natura!
Nu trebuie desigur sa asteptati ca fetita se devina majora.
Aveti posibiilitatea obtinerii unei hotarari judecatoresti de suplinire acord, urmand ca in cadrul actiunii sa probati refuzul paratului, iar instanta sa constate ca acest refuz este unul abuziv si contrar insteresului minorei.
Perioada pentru care puteti obtine o astfel de hotarare este de maxim 3 ani.
Buna ziua ! Iubitul meu a trecut print-un divort care s-a încheiat cu custodie comuna , domiciliu la mama , pensie alimentara și program de vizita pt el . Deși pana sa iasă hotărârea , mama fetei nu l-a lăsat pe iubitul meu ( tatăl fetei) sa o vadă și sa petreacă timp cu ea, aceasta tot insista la el sa ii dea procura definitiva pt a ieși cu fetița din țara . Ea a mai avut antecedente . A plecat in Spania cu fata si iubitul meu nu a mai știut nimic de copil , ba mai mult a fost blocat pe toate rețelele de socializare .
Ce trebuie făcut ? Iubitului meu îi este teama sa ii dea procura fiindcă ea poate pleca cu fata și sa nu se mai întoarcă .
In ce condiții poate primi ea acea ordonanța președințială de suplinire având in vedere situația delicata in care este pus tatăl fetiței ?
Buna ziua! Dacă eu si sotia dorim să adoptăm doar temporar un copil,bebelus ,pentru a i face un bine si lui,caci ne a murit copilul la nastere si sotia poate alapta unul ,ca sa i mai treaca si soției depresia postnatala , se poate? Nu dorim să l creștem pana la majorat sau poate ne razgandim intre timp,însă acum am intenția de a mi ajuta soția si eventual un bebeluș care are nevoie să stea la sânul unei mame. Credeti ca protecția copilului ne va permite? Dacă dupa renunțăm la el,ne pierdem drepturile de părinți pentru copiii nostri? Ne pierdem dreptul definitiv de a adopta in caz în care procedam asa si sotia nu mai poate face?
asa ati inteles ? Ati inteles gresit.. vi se retine 1/2 cat dureaza sa se recupereze cat datorati din urma, suma aia xx si in continuare, cate 1/4 in fiecare luna pana la majorat.