avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate law_teona@yahoo.com

Activitate law_teona@yahoo.com

Răspuns la discuția drept de semnatura
Momentan sunt in tara,asa ca nu ar fi o problema sa mergem la un notar.Plec in cateva zile,iar procedura incepe abia peste cateva saptamani,deci eu nu voi fi aici,de asta aveam nevoie sa stiu.Chiar trebuie sa plec si nu am cum sa ma intorc de fiecare data cand este nevoie de semnatura mea.Va multumesc pentru ajutor!
Buna ziua!Am o problema.Eu si cu sora mea incepem un proces de partaj impotriva unchiului nostru pentru partea din apartamentul bunicii decedata anul trecut.Pentru aceasta am inteles ca este nevoie de niste acte,care trebuie semnate.Eu insa nu sunt in tara si nici nu am cum sa merg fiindca lucrez.Nu exista o cale prin care sa poata semna altcineva in locul meu,de exemplu sora mea?Va multumesc!
Răspuns la discuția partaj mostenire 2
Bun...asadar,dupa moartea bunicii,care ar fi solutia ca nepoatele sa si primeasca partea,mai ales ca fiul va continua sa locuiasca in apartament cu familia sa?
Răspuns la discuția partaj mostenire 2
Da,fiica era in viata la moartea bunicului,a decedat in urma cu 4 ani...(adica in 2004) si nu cred ca a acceptat nimeni mostenirea...
Răspuns la discuția partaj mostenire 2
Nu sunt spete pt examen,pt ca din fericire am terminat facultatea:)de curand.Sunt doar niste probleme care ma intereseaza si vreau sa cer ajutorul d-voastra ca sa ma confrunt cu propriile mele "constatari":D
Am o alta problema:un apartament proprietatea bunicilor A si B.Bunicul B este decedat.Cei doi au un fiu si o fiica,de asemenea decedata.In apartament,in prezent locuiesc bunica si fiul impreuna cu sotia lui si cei 2 copii ai lor.Fiica decedata are de asemenea 2 fiice.Intrebarea mea este urmatoarea:in cazul in care va deceda si bunica,nepoatele din partea fiicei decedate vor putea mosteni si ele partea lor de mostenire,si daca fiul care locuieste in acel apartament se va putea opune in vreun fel?
Răspuns la discuția partaj mostenire
Am inteles,va multumesc!
Răspuns la discuția partaj mostenire
Adica se poate vinde apartamentul asa pur si simplu fara sa se faca mai intai succesiunea la notar?Va intreb pentru ca asta este tocmai motivul pentru care inca nu s a vandut acel apartament,desi toti 3 sunt de acord cu vanzarea lui.
Răspuns la discuția partaj mostenire
Multumesc pt raspuns,dar ar mai fi ceva:au trecut deja 8 luni si nu s a facut inca partajul ,iar apartamentul se doreste sa se vanda pt a se impartii intre cei 3 mostenitori...
Buna!Ma numesc D. Ioana,si as avea o speta de rezolvat.A proprietarul unui apartament impreuna cu sotia B,decedeaza.A si B au 2 copii din casatorie.Care vor fi cotele fiecaruia asupra apartamentului si in cat timp se poate face succesiunea de la data decesului lui A?