Buna ziua!Am o problema.Eu si cu sora mea incepem un proces de partaj impotriva unchiului nostru pentru partea din apartamentul bunicii decedata anul trecut.Pentru aceasta am inteles ca este nevoie de niste acte,care trebuie semnate.Eu insa nu sunt in tara si nici nu am cum sa merg fiindca lucrez.Nu exista o cale prin care sa poata semna altcineva in locul meu,de exemplu sora mea?Va multumesc!
Ba da, trimiteti o procura speciala, in care sa stabiliti clar ce competente ii atribuiti sorei d-voastra, intocmita fie la Ambasada Romaniei din tara unde va aflati, fie la un notar de acolo.
Momentan sunt in tara,asa ca nu ar fi o problema sa mergem la un notar.Plec in cateva zile,iar procedura incepe abia peste cateva saptamani,deci eu nu voi fi aici,de asta aveam nevoie sa stiu.Chiar trebuie sa plec si nu am cum sa ma intorc de fiecare data cand este nevoie de semnatura mea.Va multumesc pentru ajutor!
cea mai buna solutie este sa o mandatati pe sora dvs. cu o procura speciala, insa , altfel nu este valabila, care sa cuprinda si posibilitatea de a angaja un aparator in numele dvs. mergeti la un notar priceput si se rezolva...sau sa v-o redacteze un avocat. Atentie! va trebuie procura speciala , nu generala, ca nu se ia in considerare.