Va multumesc frumos pentru raspuns!
Va rog frumos sa imi raspunda cineva. Este posibil sa facem la notar un simplu acord in care socrul este de acord sa facem constuctia?
Va rog frumos sa imi raspunda cineva. Este posibil sa facem la notar un simplu acord in care socrul este de acord sa facem constuctia?
Buna ziua,
Eu si sotia vrem sa construim inca un etaj la casa in care stau socrii mei.
Pentru terenul si casa socrilor in momentul de fata exista act de donatie de la parintii socrului.
Care este cea mai buna varianta ca sa putem obtine autorizatie de constructie pe numele nostru sau sa am o dovada ca in caz de ceva noi am construit acel etaj si sa putem face partaj ?
Am primit un sfat, ca ar trebui sa fac contract de superficie. Daca asta este varianta cea mai buna va rog sa imi spuneti ce acte ar fi necesare.
Va multumesc,
astept o recomandare pentru un avocat si multumesc mult de raspunsuri.
au mesaje pe telefon de la el si inregistrari ale convorbirilor, si de fata cu ele recunoaste ca are sa le dea bani. fetele nu au legatura cu drogurile, era doar o informatie despre el. banii sunt imprmutati de la banca. singura lor implicare este ca nu au gandit cand s-au imprumutat sa ii dea bani .
Aveti dreptate! nu stiu ce au avut in cap...
Dar acum trebuie sa faca ceva.
Daca imi puteti recomanda un avocat, astept pm.
Banii sunt luati o parte imprumut de la banca. Deci nici situatia lor
financiara nu este prea buna acum.
deci daca se duc la politie asa ...ele singure sa depuna plangere fiecare, se duc degeaba, ca nici bani nu recupereaza si nici respectivul nu este luat de politie, deci poate sa le faca rau.
ok
multumesc de raspuns,
Este vorba de un barbat in jur de 30 de ani, care a in cateva luni a convins 2 fete ca le iubeste, ma rog, ideea este ca a reusit sa le convinga sa ii dea in jur de 10.000 euro, apoi sub amenintarea ca daca nu ii mai dau alti bani nu are cum sa faca sa le dea banii inapoi a mai obtinut aproximativ 20.000 euro.
Fetele au aflat una de alta, ca au fost pacalite amandoua. Ar vrea sa mearga la politie sa depuna plangere, dar le este frica sa nu afle ca au depus plangere ele pentru ca este violent, se drogheaza (heroina,etc.).
Una dintre fete este o buna prietena a mea si vreau sa o ajut cumva.
Cum ar trebui sa procedeze, sa isi recupereze banii si sa isi primeasca si el pedeapsa care o merita ?
Este posibil sa fie protejate fetele? (sa ramana identitatea ascunsa, nu stiu..)
am o problema, sper sa ma puteti ajuta.
Eu lucrez din 1 decembrie la o firma, acum vreau sa plec la alta pe un salariu mai mare. Daca plec, firma o sa piarda un client. mi-am depus demisia, dar nu o ia in considerare... si vrea sa imi faca probleme, zicea ca imi incheie contractul de munca cum vrea el , ..este foarte razbunator seful actual. Contractul individual de munca nu este semnat de mine, este semnat de contabila.
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat, sa pot pleca fara probleme din firma asta.