Va rog sa ma ajutati in legatura cu o problema. Daca cineva a iesit din inchisoare in baza controlului judiciar in care este mentionat faptul ca nu are voie sa si schimbe domiciliul doar daca instiinteaza instanta, cum se poate face acest lucru?
Vreau sa mentionez faptul ca cel care a initiat acest grup si care este "capul rautatilor" este in libertate fiind eliberat peste o saptamana de la arestare chiar de Curtea de Apel, iar aceste persoane care sunt arestate sunt doar niste intermediari.
Iar de la audierea lor, parchetul nu a adus alt argument in afara de faptul ca ar mai putea savarsi alte infractiuni.
Alt fapt care m-a intrigat a fost cel ca nu am primit de la Curtea de Apel nici o motivare pentru admisia cererii Parchetului.
Si cum am putea descifra atunci aceasta situatie???
Faptul ca judecatoarea de la Tribunalul Bucuresti ii pun liber de fiecare data si cei de la Curtea de Apel admit cererea Parchetul, inseamna ca judecatoarea de la Tribunalul Bucuresti nu ia corect deciziile?
Buna ziua,
As dori sa stiu daca Tribunalul Bucuresti in acest dosar a admis de 2 ori cererile de liberare conditionata si inlocuirea masurii preventive,dupa o detentie de 10 luni, iar Curtea de Apel a admis cererea Parchetului de respingere a acestora, de cate ori este posibil in acesta situatie, Curtea de Apel sa mai admita cererea Parchetului.
Mentionez ca 3 inculpati sunt in arest preventiv de 10 luni,iar restul 6 inculpati in libertate nefiind arestati niciodata, vina lor fiind aproape egala.
Este corect ce se intampla?
Buna ziua,
Sunt cetatean din Republica Moldova,studenta in Bucuresti cu permis de munca eliberat in scop de studii.
Am obtinut o autorizatie de munca in 1.12.2007 cu scopul angajarii,dar ceea ce nu am stiut este ca trebuia sa obtin viza de munca de la consulatul romaniei din chisinau in termen de 30 zile.
Intrebarea mea este:ce pot sa fac acum?
Pot sa cer o noua autorizatie?Trebuie sa o iau de la capat?
Va multumesc anticipat