avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obtinere autorizatie de munca pentru cetatean strain
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obtinere autorizatie de munca pentru cetatean strain

Buna ziua,
Sunt cetatean din Republica Moldova,studenta in Bucuresti cu permis de munca eliberat in scop de studii.
Am obtinut o autorizatie de munca in 1.12.2007 cu scopul angajarii,dar ceea ce nu am stiut este ca trebuia sa obtin viza de munca de la consulatul romaniei din chisinau in termen de 30 zile.
Intrebarea mea este:ce pot sa fac acum?
Pot sa cer o noua autorizatie?Trebuie sa o iau de la capat?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:30, 14 Martie 2008
Autorizaţia de muncă este necesară pentru obţinerea vizei de lungă şedere pentru angajare în muncă sau, după caz, a permisului de şedere în scop de muncă.

In acest caz adresati-va Oficiului Roman pentru Imigrari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am angajat un cetatean din republica moldova pe o ... SERVIZI ASSOCIATI SERVIZI ASSOCIATI Buna ziua. Am angajat un cetatean din Republica Moldova pe o perioada de 4 luni, respectiv de la 01.09.2021 pana 31.12.2021 conform Legii 200/10.09.2020, in ... (vezi toată discuția)
Permis de lunga sedere Rikka Rikka Buna ziua. Sunt cetateanca a Republicii Moldova si sunt desemnata ca administrator (unicul) a unei societati comerciale cu capital strain din Bucuresti. La ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere de lunga durata in romania Alesika Alesika Buna seara!!! Sunt ceteteana a Republicii Moldova casatorita cu cetatean roman si ma aflu pe teritoriul Romaniei cu viza...am depus actele pentru obtinerea ... (vezi toată discuția)