avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... control judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

control judiciar

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati in legatura cu o problema. Daca cineva a iesit din inchisoare in baza controlului judiciar in care este mentionat faptul ca nu are voie sa si schimbe domiciliul doar daca instiinteaza instanta, cum se poate face acest lucru?

Este nevoie sa depunem o cerere?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 15:05, 22 Iunie 2009
Intai schimbati-va domiciliul, apoi depuneti o instiintare la instanta, cu copia actului de identitate. Nu omiteti sa mentionati in instiintare nr.deciziei.
Nu este nici o problema daca intai imi schimb domiciliul si dupa aceea anunt instanta?

Este nevoie ca in intotdeauna sa dorm la domiciliul din buletin?

Va rog daca ati putea sa mi arati o lege?

Va multumesc
cristynn a scris:

Nu este nici o problema daca intai imi schimb domiciliul si dupa aceea anunt instanta?

Este nevoie ca in intotdeauna sa dorm la domiciliul din buletin?

Va rog daca ati putea sa mi arati o lege?

Va multumesc

Important este sa anuntati instanta si olrganele de politie imediat si nu la 3 luni.In speta functioneaza prevederile art.160/ 2 al.3-lit.-b cod.pr.penala-obligativitatea anuntarii imediate a schimbarii domiciliului
buna ziua ,
in speta anuntati instanta o data cu depunerea actelor pentru schimbarea domiciliului si mediat dupa ce ati obtinut acest lucru ,pentru a fi evidentiata aceasta schimbare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare adresa salariat 56leila 56leila Am o salariata care si-a schimbat domiciliul fara sa anunte schimbarea , cum procedez cu modificarea in Revisal, pentru ca nu se respecta cele 3 zile conform ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea indicarii domiciliului parintelui caruia nu i-a fost incredintat minorul Dan Foamete Dan Foamete Am o dilema referitoare la acest aspect. Minorului i se stabileste domiciliul la unul din parinti. Celalalt parinte are un program de vizitare. Daca primul ... (vezi toată discuția)
Acord de mediere fara certificat de mostenitor? mioara2012 mioara2012 Buna ziua. Va rog daca se poate sa ma ajutati in urmatoarea problema: vreau sa apelez la un mediator pentru o succesiune. Ideea este ca nu stiu daca trebuie ... (vezi toată discuția)