avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Activitate Mathias Wolf

Activitate Mathias Wolf

Multumesc!

Buna ziua.,unde gasesc textul de lege amintit de Dvs?
Am citit si eu ca se poate inchiria de catre coproprietarii majoritari,dar parca durata inchirierii trebuia sa nu depaseasca 3 ani.
Din pacate nu mai stiu exact unde am gasit aceasta precizare,poate ma putetia ajuta.
Multumesc anticipat!
Am cumparat 35/36 parti dintr-un imobil.
Persoana care detinea doar 1/36 din imobil a decedat .Am avut si cu ea o intelegere, de vanzare,dar acum cota de 1/36 a ramas mostenitorilor( 3 copii,unul fiind in SUA definitiv),ceea ce complica mult situatia.
Cum pot face ca sa intru in posesia partii de 1/36?
Nu stiu pozitia mostenitorilor ,care sunt greu spre imposibil de contactat.
Se poate prin actiune judecatoreasca?
Pot amenaja si inchiria imobilul,avand 35/36 de parti?
Intrebarea se referea la numarul de rate care pot fi amanate.In OUG scrie pana la 9 rate,[conform solicitarii imprumutatului,dar banca poate decide unilateral o perioada mai scurta?Exemplul meu: somaj tehnic,datorita decretului,persoana singura,fara alti membri ai familiei ,solicit amanarea pe 9 luni.Banca poate raspunde ca accepta doar pe 3 luni?
Perioada de suspendare a ratelor bancare ,care este de maxim 9 luni conform ordonantei,este decisa de banca sau banca trebuie sa accepte perioada solicitata de imprumutat?Intesa Sanpaolo de exemplu mi-a comunicat ca nu aproba mai mult de 3 luni,raspunsul fiind in data de 6 aprilie,dupa aparitia ordonantei?