Buna ziua.,unde gasesc textul de lege amintit de Dvs?
Am citit si eu ca se poate inchiria de catre coproprietarii majoritari,dar parca durata inchirierii trebuia sa nu depaseasca 3 ani.
Din pacate nu mai stiu exact unde am gasit aceasta precizare,poate ma putetia ajuta.
Multumesc anticipat!
Am cumparat 35/36 parti dintr-un imobil.
Persoana care detinea doar 1/36 din imobil a decedat .Am avut si cu ea o intelegere, de vanzare,dar acum cota de 1/36 a ramas mostenitorilor( 3 copii,unul fiind in SUA definitiv),ceea ce complica mult situatia.
Cum pot face ca sa intru in posesia partii de 1/36?
Nu stiu pozitia mostenitorilor ,care sunt greu spre imposibil de contactat.
Se poate prin actiune judecatoreasca?
Pot amenaja si inchiria imobilul,avand 35/36 de parti?
Intrebarea se referea la numarul de rate care pot fi amanate.In OUG scrie pana la 9 rate,[conform solicitarii imprumutatului,dar banca poate decide unilateral o perioada mai scurta?Exemplul meu: somaj tehnic,datorita decretului,persoana singura,fara alti membri ai familiei ,solicit amanarea pe 9 luni.Banca poate raspunde ca accepta doar pe 3 luni?
Perioada de suspendare a ratelor bancare ,care este de maxim 9 luni conform ordonantei,este decisa de banca sau banca trebuie sa accepte perioada solicitata de imprumutat?Intesa Sanpaolo de exemplu mi-a comunicat ca nu aproba mai mult de 3 luni,raspunsul fiind in data de 6 aprilie,dupa aparitia ordonantei?