avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate Valcu

Activitate Valcu

In urma unei hotarari judecatoresti trebuie sa platesc o suma de bani unei parti. Care sunt modalitatile de plata? (Prin banca, la notariat?)
Mentionez ca persoana careia trebuie sa-i platesc suma de bani este varstnica si de aceea as vrea sa-i dau banii printr-o modalitate legala. Multumesc
Da, exista un contract intre ei facut la notar. Problema este ca si parintii mei ar vrea sa-i dea banii pentru ca permanent le adreseaza injurii si este imposibil de locuit cu ea
Matusa mea le-a dat parintilor mei in anul 2012 o suma de bani in schimbul intretinerii ei. Acum ea nu mai doreste sa fie intretinuta de ei si le cere banii inapoi? Cum se calculeaza cheltuelile de intretinere le o zi pentru a sti cat ii mai datoreaza dupa 7 ani? Multumesc!
Va multumesc mult!
Contractul de vanzare cumparare al apartamentului a fost semnat atat de matusa , cat si de parintii mei pentru partea unchiului. In momentul vanzarii notarul i-a pus s-a faca un nou contract de intretinere in care este stipulat ca matusa le-a dat lor 15000 euro pentru a o intretine.
Parintii mei au avut un contract de intretinere cu uzufruct viager cu matusa tatalui meu incheiat in 2001. In anul 2008 a murit unchiul tatalui, iar In 2012 matusa a vandut apartamentul si s-a mutat cu parintii mei. Banii i-a dat parintilor mei. De vreo cativa ani s-a schimbat complet si nu se mai pot intelege cu ea. Are varsta de 90 de ani, si a inceput sa fie violenta cu ei pentruba-i provoca, le adreseaza injurii permanent, ii ameninta ca da foc la casa. Sincer cred ca are si probleme psihice. Parintii mei ar fi dispusi sa-i dea partea de bani care i se cuvine si sa plece. S-au adresat si politiei, dar nu s-a rezolvatnimic. Problema este ca nu mai pot locui cu ea. Ce solutii credeti ca ar avea?