avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare hotarare judecatoreasca

In urma unei hotarari judecatoresti trebuie sa platesc o suma de bani unei parti. Care sunt modalitatile de plata? (Prin banca, la notariat?)
Mentionez ca persoana careia trebuie sa-i platesc suma de bani este varstnica si de aceea as vrea sa-i dau banii printr-o modalitate legala. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 12:34, 4 Ianuarie 2020
Solicitați-i un cont sau trimiteți-i prin serviciul poștal; orice variantă alegeți, scrieți la mențiuni "plată potrivit sentinței nr..."
Dacă nu acceptă plata, mergeți la un executor judecătoresc și prevalați-vă de procedura ofertei de plată urmată de consemnațiune!
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Ianuarie 2020
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diviort cu copii și partaj amiabil bogdanA2012 bogdanA2012 Buna ziua, O nelămurire am in cazul unui partaj care s-a facut amiabil si se va termina printr-o tranzactie in fata instantei de judecata. Părtile au ... (vezi toată discuția)
Mă aștept la o executare silita, deoarece creditorul refuza primirea banilor trimiși de mine( debitor) prin mandat poștal, conform sentinței judecătorești. AlexandruDumitruSandu AlexandruDumitruSandu Am pierdut un proces,am rugat o ruda din Romania sa plătească suma datorată conform sentinței judecătorești ,dar cel ce a câștigat , a refuzat primirea ... (vezi toată discuția)
Plata sulta FlorentinaBor FlorentinaBor Buna ziua! Am de plătit o sulta, iar persoana căreia am sa i-o plătesc nu vrea sa îmi dea un cont in care sa ii pun banii si nu vrea sa dea declaratie ... (vezi toată discuția)