avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata sulta

Buna ziua! Am de plătit o sulta, iar persoana căreia am sa i-o plătesc nu vrea sa îmi dea un cont in care sa ii pun banii si nu vrea sa dea declaratie notariala . Ce pot face legal sa primesc aceasta declaratie ca sa pot vinde bunul?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:44, 8 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți la un executor judecătoresc și prevalați-vă de procedura ofertei de plată urmată de consemnațiune!
~ Conținut șters la cerere ~
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, mergeti la executor si se va rezolva.
De cati ani datorati sulta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diviort cu copii și partaj amiabil bogdanA2012 bogdanA2012 Buna ziua, O nelămurire am in cazul unui partaj care s-a facut amiabil si se va termina printr-o tranzactie in fata instantei de judecata. Părtile au ... (vezi toată discuția)
Executare hotarare judecatoreasca Valcu Valcu In urma unei hotarari judecatoresti trebuie sa platesc o suma de bani unei parti. Care sunt modalitatile de plata? (Prin banca, la notariat?) Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala Dumies Dumies Am platit prin cont curent bancar sultele datorate in urma partajului.Avand extasul de cont bancar in care scrie ca s-a facut pentru plata sultelor ,nu inteleg ... (vezi toată discuția)