avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratie notariala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratie notariala

Am platit prin cont curent bancar sultele datorate in urma partajului.Avand extasul de cont bancar in care scrie ca s-a facut pentru plata sultelor ,nu inteleg de ce notarul solicita declaratie notariala din partea beneficiarului sultelor ,cum ca a primit sultele.
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 10:05, 12 Iulie 2011
...daca sulta e notata in cf conform regulamentului de cf nu se poate sterge decat prin declaratia celui in favoarea caruia e notata sau in urma parcurgerii procedurii ofertei reale urmata de consemnatiune prin executor...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diviort cu copii și partaj amiabil bogdanA2012 bogdanA2012 Buna ziua, O nelămurire am in cazul unui partaj care s-a facut amiabil si se va termina printr-o tranzactie in fata instantei de judecata. Părtile au ... (vezi toată discuția)
Cum se radiaza o sulta in favoarea unei persoane negasite, prin act donatie din 2017, pentru o casa cumparata cu sarcina sultei in 1930? Teodor1960 Teodor1960 Am dobandit prin donatie in 2017 ,de la mama mea o casa ,mostenita de mama mea de la un unchi decedat casa cumparata in anii 1930 ,cu sarcina platii unei ... (vezi toată discuția)
Plata sulta FlorentinaBor FlorentinaBor Buna ziua! Am de plătit o sulta, iar persoana căreia am sa i-o plătesc nu vrea sa îmi dea un cont in care sa ii pun banii si nu vrea sa dea declaratie ... (vezi toată discuția)