avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mătușa le-a dat părinților mei în 2012 o suma de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mătușa le-a dat părinților mei în 2012 o suma de bani în schimbul întreținerii ei și acum îi vrea înapoi. Cum se calculează cheltuielile de întreținere?

Matusa mea le-a dat parintilor mei in anul 2012 o suma de bani in schimbul intretinerii ei. Acum ea nu mai doreste sa fie intretinuta de ei si le cere banii inapoi? Cum se calculeaza cheltuelile de intretinere le o zi pentru a sti cat ii mai datoreaza dupa 7 ani? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 15:17, 13 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista un contract inte ei? cum s-au dat banii ?
Ca nu mai doreste ea, e treaba ei, banii nu ii mai vede, Doar daca parintii nu ar mai fi vrut sa o ingrijeasca , erau datori sa dea banii inapoi sau o parte.
Da, exista un contract intre ei facut la notar. Problema este ca si parintii mei ar vrea sa-i dea banii pentru ca permanent le adreseaza injurii si este imposibil de locuit cu ea
Despre ce tip de contract faceti vorbire ???

Nu este necesar a se locui cu "matusa".

Trebuieste, conform "contractului", asigurata "intretinerea".

In functie de datele pe care doriti sa le furnizati (dar, nu picatura cu picatura), discutia poate continua.

Mult succes !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere cu uzufruct viager Valcu Valcu Parintii mei au avut un contract de intretinere cu uzufruct viager cu matusa tatalui meu incheiat in 2001. In anul 2008 a murit unchiul tatalui, iar In 2012 ... (vezi toată discuția)
Obligatii si drepturi cu privire la mostenire raluk25 raluk25 Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: mama mea a decedat in urma cu cateva luni. Ne-a ramas drept mostenire mie (22 ani ), fratelui meu (18 ani) si ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere minori ralucaehor ralucaehor Buna ziua, as dori sa stiu daca un parinte poate fi obligat la plata pensie de intretinere minori in conditiile in care nu exista o hotarare de divort sau de ... (vezi toată discuția)