avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Activitate Marinela Popescu

Activitate Marinela Popescu

Buna ziua,
Am un baietel in varsta de 7 ani si doresc sa plec cu el intr-o excursie afara din tara.Ce acte imi sunt necesare pentru a-l putea scoate din tara in conditiile in care eu nu sunt casatorita cu tatal sau? Dar in cazul in care am iesi toti trei din tara? (noi locuim impreuna dar fara acel act de casatorie.)
Va multumesc.
Răspuns la discuția Drepturi salariat
Multumesc !
Buna Ziua,
Va rog frumos sa-mi spuneti cate zile libere platite am dreptul ,si in baza carui art.din codul muncii, in cazul in care socrul meu a decedat ? Multumesc frumos.
Răspuns la discuția Scoatere de la intretinere
Nu este vorba de suma ci de faptul de a nu respecta si drepturile proprietarului.Atata timp cat eu ma achit de obligatii si indatoriri am pretentia sa beneficiez si eu de unele "drepturi" -ca sa zic asa.Niciodata nu am comentat la adresa nimanui (ref.la faptul ca probabil Dna.respectiva are ceva cu mine --are cu toata lumea de la care nu poate obtine cate ceva) ,nu sunt un rau platnic,ma consider un om civilizat care a investit incredere in cei pe care i-a ales sa ne reprezinte interesele si nu doresc ca pe banii mei sa fiu pusa la colt.Deci probabil tine de principii. Legal era sa fiu instiintata de refuzul Asociatiei in termen de .... .Plus ca inainte de a depune reclamatia la Primarie am cerut o copie dupa acel PV ( in scris,document pe care nu a vrut nimeni din conducerea Asociatiei nici macar sa il semneze de primire !) pe care nu am primit-o nici pana in ziua de azi.Cum pe cale amiabila nu se poate rezolva -ptr.ca nu am cu cine, am ales aceasta varianta.Multumesc.
Buna Ziua!
Ma numesc Popescu Marinela si locuiesc in sectorul 2.In aceasta vara ,respectiv perioada 02.08-18.08.2009 am fost plecati in concediu si am procedat la depunerea unei cereri de scoatere de la plata contributiilor lunare ( 15 zile daca nu locuiesti in apartament lunar poti recurge la efectuarea acelei cereri).La intoarcere,mai exact pe data de 7-8.09.2009 , am aflat ca o doamna din comitetul executiv a intocmit un P.V prin care m-i se refuza cererea pe motiv ca "cineva" ne-a vazut mai devreme ( in urma scandalului eu am depus o reclamatie la Primaria de Sector la care am anexat si o lista de semnaturi a vecinilor locatari care au stiut si confirmat in scris perioada in care am fost plecati - la vecini aflandu-se si cheia in caz de ceva probleme).La afisarea listelor pe luna august toti cei carora (mentionati in acel P.V) l-i s-a refuzat initial cererea au aparut scosi de la plata intretinerii mai putin eu (motivul fiind acum probabil faptul ca am depus reclamatia privind ilegalitatile care se petrec in bloc). De la primarie singurul raspuns,mai exact o instiintare,a fost faptul ca au fost chemati cu actele la control .Va rog frumos sa ma indrumati cu un sfat si anume cum pot sa-i actionez in Instanta daca Primaria nu rezolva acest caz? (mentionez ca nici o data pe nici un document depus la Asociatia de Proprietari nu m-i s-a dat numar de inregistrare // oricand pot spune ca eu nu am lasat nimic!!!) .In acel bloc sunt multe persoane care locuiesc perioade ff.lungi si nu sunt trecuti la nici o plata (prieteni din clica Dnei.din Comitet) iar mie m-i se refuza acest drept cu toate ca am fost in limitele legale.In speranta unui raspuns rapid,va multumesc.
As dori sa-mi spuneti daca fatada unui bloc este parte comuna si daca in urma faptului ca tencuiala blocului este cazuta in dreptul etajului meu (si nu numai) pot face cerere la Presedintele Asociatiei pentru a remedia situatia cu bani din fondul comun de reparatii.Mentionez ca am facut ca un fel de sesizare dar Dl.Presedinte nici macar nu a catadicsit sa o ia in considerare (nr,stampila,data) spunandu-mi ca daca vreau reparatii sa-mi angajez alpinist sa-mi tencuiasca.(ceea ce nu s-a imtamplat si cu terasa blocului care s-a refacut anul trecut iar acum din nou).Datorita acestei tencuieli cazuta de ani de zile, in dormitorul situat pe colt apare mucegai cu toate ca am renovat si tratat acel perete de nenumarate ori.:((Oricum actiunile mele au fost in zadar deoarece cand ploua sau ninge apa -umezeala patrunde.Tot din aceasta cauza copilul meu in varsta acum de 4 ani,in ultimele 5 luni a avut nenumarate probleme respiratorii.:((:((
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat mai urgent,
Va multumesc,
Marinela Popescu