avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parte comuna sau numai pentru unii ??
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parte comuna sau numai pentru unii ??

As dori sa-mi spuneti daca fatada unui bloc este parte comuna si daca in urma faptului ca tencuiala blocului este cazuta in dreptul etajului meu (si nu numai) pot face cerere la Presedintele Asociatiei pentru a remedia situatia cu bani din fondul comun de reparatii.Mentionez ca am facut ca un fel de sesizare dar Dl.Presedinte nici macar nu a catadicsit sa o ia in considerare (nr,stampila,data) spunandu-mi ca daca vreau reparatii sa-mi angajez alpinist sa-mi tencuiasca.(ceea ce nu s-a imtamplat si cu terasa blocului care s-a refacut anul trecut iar acum din nou).Datorita acestei tencuieli cazuta de ani de zile, in dormitorul situat pe colt apare mucegai cu toate ca am renovat si tratat acel perete de nenumarate ori.:((Oricum actiunile mele au fost in zadar deoarece cand ploua sau ninge apa -umezeala patrunde.Tot din aceasta cauza copilul meu in varsta acum de 4 ani,in ultimele 5 luni a avut nenumarate probleme respiratorii.:((:((
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat mai urgent,
Va multumesc,
Marinela Popescu
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2008
Marinela Popescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 15:33, 18 Martie 2008
din pacate fatada blocului nu se incadreaza la cota indiviza:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ma confrunt cu urmatoarea problema. anul trecut, in ... hadria1976 hadria1976 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema. Anul trecut, in nov 2021 am cumparat un apartament la etajul 4 din 10 cu fatada izolata in proportie de 75%. ... (vezi toată discuția)
Infiltratii apa perete exterior; parti comune Ionut1982 Ionut1982 Buna Seara , va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in situatia pe care o prezint mai jos : Stau la bloc , la etajul 2/4 , apartament izolat exterior , proaspat ... (vezi toată discuția)
Procedura expertiza tehnica rapida alex_2 alex_2 Buna ziua. Incercam, ca asociatie de locatari in Bucuresti din sectorul 2, sa obtinem autorizatie pentru repararea unei zone de tencuiala de pe coltul ... (vezi toată discuția)