Pentru a fi valabila, demisia trebuie facuta in scris. Daca ai trimis-o pe fax, fi sigur ca ai trimis-o la numarul care trebuie si ca ai confirmarea de primire. Ideal este ca demisia sa fie predata sub semnatura de primire sau prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire. In cazul in care ai respectat termenul de preaviz ( minimul legal este de 30 zile daca ai post de conducere sau 15 in celelalte cazuri) stipulat in CIM poti pleca linistit de la job pt. ca in cazul demisiei angajatorul nu are ce decizie de incetare a CIM-ului sa emita. El este obligat sa iti elibereze cartea de munca, iar la motivul incetarii trebuie sa treaca "demisie"cf art.?79 Codul Muncii. In caz contrar trebuie o actiune in judecata pt predarea cartii.
Nu prea se poate sa iti pierzi copilul. Practica instantelor este ff clara in sensul incredintarii copilului catre mama, mai ales la varste asa mici.
Privitor la competenta regula e ca cererea trebuie introdusa la domiciliul paratului (tatal copilului), da nu-i bai te duci si te judeci la Craiova. Nu stiu daca e cazul sa schimbi avocatul (dpdv juridic diferentierea intre a cere incredintarea si a cere "stabilirea domiciliului" mi se pare nejustificata intru-cat copilul va avea domiciliul la parintele caruia i-a fost incredintat).
Cred ca ar trebui facut:
1. convocarea adunarii generale-descarcarea de gestiune a administratorului. La SRL nu este un text legal care sa interzica votul administratorului-asociat in privinta propriului mandat.
2. inceperea procedurii dizolvarii si lichidarii.
Nu se poate vorbi de cesiune, nu pt ca este vorba de o modificare a actului constitutiv ci pentru ca cesiunea presupune acordul cesionarului. Nimeni nu poate fi obligat prin vointa unilaterala a unei persoane. In cazul in care asociatul nu mai vrea sa continue participarea sa are la indemana institutia retragerii art226 lg.31.