avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdanvmdev

Activitate Bogdanvmdev

Mulțumesc pentru răspuns. Din ce știu asigurarea CMR nu acoperă valoarea mărfii transportate, de aceea se face de obicei asigurare punctuală pe fiecare marfa încărcată. Întrebarea mea era dacă asigurarea de răspundere civilă a casei de expediții este suficientă pentru a acoperi eventuale daune, sau este indicat sa emit o asigurare singulara pe fiecare transport in parte. Mulțumesc anticipat!
Se poate asigura valoarea mărfii transportate, in baza asigurării de răspundere civilă a transportatorului ? Adică nu este necesară o poliță emisă suplimentar pentru marfa din camion? Mă refer la transport rutier international de marfă (import/export).
Va mulțumesc pt răspunsuri!
Bună ziua,
Am achitat o rovinieta pt un autoturism, plătind din greșeală taxa pt categoria B, în loc de categoria A. Este valabilă rovinieta? Este vreo problemă că nu am declarat corect categoria vehiculului?
Va mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția SSM este obligatoriu pentru firma
Va mulțumesc!

Răspuns la discuția SSM este obligatoriu pentru firma
Buna ziua, stiti cumva daca pentru un SRL fara angajati, care are doar administrator, este nevoie de SSM/PSI? Va multumesc anticipat.
Bună ziua,
Ma puteți ajuta cu o interpretare a statusului de mai jos, postat pe site-ul Registrului Comertului, referitor la un dosar de infiintare SRL amanat ? Răspunsul inițial ca mai jos:
-LIPSA CERTIFICAT SI ADEVERINTA ANAF (LIPSA RASPUNS)-ART 17 LG 31/1990 -SE VA DEPUNE ACORDUL UZUFRUCTUARILOR PENTRU SCHIMBAREA DESTINATIEI SPATIULUI CF ART 715 COD CIVIL
Acum mesajul este:
LIPSA CERTIFICAT SI ADEVERINTA ANAF (LIPSA RASPUNS)-ART 17 LG 31/1990 -SE VA DEPUNE ACORDUL UZUFRUCTUARILOR PENTRU SCHIMBAREA DESTINATIEI SPATIULUI CF ART 715 COD CIVIL; ---ATASAT CERTIFICAT SI ADEVERINTA ANAF CF. ART. 17 LG. 31/1990---01.04.2019

Acordul UZUFRUCTUARILOR a fost deja depus, dar tot il menționează. Termenul limita de soluționare este 14.04, ar mai trebui sa revină ei cu o alta mențiune ca să știu dacă este ok dosarul?

Va multumesc anticipat.
Buna ziua,
Am vazut in presa ca s-a prelungit termenul de depunere a declaratiei unice pana la 31/07/2019. Este cumva valabil si pentruy cazul expus de mine?
Va multumesc anticipat.
Buna ziua,
Am vazut in presa ca s-a prelungit termenul de depunere a declaratiei unice pana la 31.07.2019 ([ link extern ] ?
Va multumesc anticipat.
Multumesc!