Bună seara, cum să iu penalizată pentru neplată ,dacă eu din anul 2015 -2020 am plătit suma 50.00 lei pentru 21,92 mp forțat și condiționat de cheltuielile lunare, pe o singură chitanță) iar în prezent s-a recalculat la 27.15 lei. Diferența încasată abuziv cine mi-o restituie. Si refuza sistarea încasării până ajung la zi . Multumesc
Bună seara, Nu, nu le predau la Autoritatea tutelară. Aceste acte mi s-au solicitat a le întocmi în patru exemplare (patru dosare) pe care să le depun la tribunal. Se pare că e mult mai complicat și probabil pe parcurs unele detalii le voi afla la fața locului, Vă mulțumesc
Pentru a prelua tutela am nevoie de
1.un curator (mi s-a spus ca nu pot fi și curator și tutore).
2.doi martori.
3.declarație simpla al sotului neautentificata la notar(care nu este) pentru desemnarea mea ca tutore.
4,si declarația mea simpla ,neautentificată la notar ce presupune acordul meu în scris pentru a fi tutore.
Am pregatite dosarele în 4 ex. cu acestea-
1. actele medicale și certificatul de încadrare.
2. acte civile bolnav si tutore (,presupun ca se refera la ceritficat de nastere si carte identitate ale mele si ale copilului)
3 .adev. medicala de la med, de familie că nu sunt în evidență cu boli psihice.
4.adeverinșa de venit pt. mine și copil.
5,cazier.
Si totusi nu le pot preda la registratura din cauza ca nu am curator si acele doua declaratii.
O sa gasesc o modalitate de rezolvare. Va multumesc pentru amabilitate,numai bine. Cornea I.
Vă mulțumesc, probabil nu am scris și diag ci doar că este cu handicap, grav. Copilul este cu handicap grav,(gr. l ) diag. este parapareză spastică - fond paralizie cerebrală prin prematuritate, retard mental sever QI 24 wisc cu elemente autiste.
Bună seara, Fiul meu a împlinit 18 ani, am primitde la Autoritatea Tutelara informațiile reeritor la actele necesare . Apare o problema cu tatăl copilului,nefiind căsătoriti legal, copilul este recunoscut de el ca fiindui tată însă este pe numele meu. In acest caz mai este nevoie de curator, declaratie de la el si de martori? sau este suficient daca anexez decizia data de tribunal cu ani în urma de unde reiese ca înafar de pensie copilul îmi aparține,și deciziile deasemenea. Vă mulțumesc, Cornea Ioaneta