avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate FlorinBrb

Activitate FlorinBrb

Multumesc pentru raspunsuri. Daca se merge pe calea de a renunta la testament cum se procedeaza cu bunurile si cu datoriile? De unde isi mai recupereaza cei doi datoriile?
Exista posibilitatea renuntarii la testament?
Si le poate plati in bunuri mobile sau imobile sau doar in bani? Spre exemplu prin cedarea unui teren fiecaruia?
Buna seara, in urma dezbaterii succesiunii bunicilor, unei matusi i s-a cuvenit prin hotarare judecatoreasca casa mobilata si utilata impreuna cu alte terenuri dar si datorii in valoare de 20000 lei la doi dintre frati. Aceasta a facut un testament in fata unui notar in favoarea unui nepot deoarece nu avea parinti, copii sau sot dar intre timp ea a decedat. Intrebarea mea este cum se procedeaza cu datoriile, cu bunurile dar si cu testamentul? Ce si cui plateste dar si cum isi recupereaza cei doi datoriile? Multumesc
Răspuns la discuția Acte de vanzare-cumparare
Va multumesc pentru sfaturi si amabilitate. O zi frumoasa
Răspuns la discuția Acte de vanzare-cumparare
Multumesc de raspuns. Aceasta declaratie cand trebuie sa o dea sora lui cand face actele de vanzare cumparare?
Răspuns la discuția Acte de vanzare-cumparare
Mai are de achitat in jur de 2000 de lei unei surori. Cum se procedeaza din punct de vedere legal ca sa fie totul bine?
Buna seara, in urma dezbaterii mostenirii tatalui meu i s-au cuvenit cateva terenuri. Momentan are doar hotararea judecatoreasca cu parcelele care i-au fost atribuite si a chemat pe cineva de la cadastru si a masurat punctele pentru a delimita parcelele. Intrebarea mea este: care sunt urmatoarele etape pentru a face un contract de vanzare-cumparare? Poate face contract in acest moment sau trebuie intabulate intai?
Răspuns la discuția Acte de vanzare-cumparare
Care ar fi consecintele acestor sarcini in carte funciara? Si cum si-ar putea recupera banii in cazul in care tatal meu nu are de unde sa le dea aceste sume?
Răspuns la discuția Acte de vanzare-cumparare
Pe data de 21 mai 2019 a fost dată sentinta de catre judecatorie, au fost 30 de zile valabile pentru contestatii in care nimeni nu a depus nici o contestatie.
Inca o intrebare, in cazul in care una dintre surori nu mai doreste acea suma de bani cum ar trebui sa procedez?
Va multumesc