avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Activitate violetaradu251@gmail.com

Activitate violetaradu251@gmail.com

Încercați să căutați pe gogle arhivele din bucurest principale si ei va poate îndruma in ce judet să mutat arhiva asa am procedat eu pt sot
Buna dimineata vreau sa ma lămuriți si pe mine soacra a trecut o parte de pămînt din curte nepotului nu a separat casa de teren după decesul soartei ii revine si casa daca figurează si in cartea funciară sau se împarte casa între frați va multumesc
Buna ziua nu inteleg cit va fi pensia de hanticap cu indemnizația la gradul un din martie 2022 daca a crescut iar va multumesc
Este adevarat la pensia de boala gr doi pierdut in totalitate se merge cu trei luni la an vechime sint pensionata din 2007 am 50 ani si 20 ani lucrati cu 11 ani gr a doua deosebita aprocsimativ cint ma pot pensiona la limita de virsta multumesc radu violeta
Discuție Juridic
Nu inteleg pe ce valoarea nu poate pune poprire la executare silita avind diagnostic schizofrenie paranoida multumesc
Am doua pensi una de 500 lei hanticap si 923 lei invadilitate pe schizofrenie am casa comuna cu sotu am aflat ca nu am drep de semnatura de la ivirea boli din 2000 pe ce poate pune poprire sa pot cistiga in instanta cu diagnosticu de schizofrenie paranoida si dubla personalitate
Răspuns la discuția Juridic
Ma executa silit am avut abonamente de la vodafon nu am putut la un momendat sa achit era vorba de 500 lei in urma cu 2ani eu am vrut sa inchid abonamentu si ma convins sa il prelungesc am cautat o intelegere la vodafon si nu miau raspuns am acasa cererea la care solicitam sa platesc cite un milion cu stampila vodafon acum recuperatori miau cerut 500 in sase rate nu dispun de bani am hanticap gr 1 grav cu pshic sipensie de invadilitate pshic am vrut sa trec partea de casa la fete si atunci am aflat ca eu nu am drep de semnatura la nimic multumesc
Doresc sa stiu daca pot anula executarea silita sa nu puna oprire pe bunuri sau pensie trec printro perioada grea financiar multumesc
gi-jane2 a scris:

La ce va referiti ? Ce vreti sa faceti, sa obtineti ?

Discuție Juridic
Sufar de schizofrenie paranoida in ce articol ma incadrez ne avind drep de semnatura boala am dobindito in 2000