avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... De unde se pot obtine adeverinte de vechime de la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De unde se pot obtine adeverinte de vechime de la firma de trasport ...

De unde se pot obtine adeverinte de vechime de la firma de trasport I.T.A din judetul Gorj ? Cei de la arhiva din judetul Gorj nu stiu unde sunt documentele detinute de aceasta firma.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:33, 21 Martie 2022
Încercați să căutați pe gogle arhivele din bucurest principale si ei va poate îndruma in ce judet să mutat arhiva asa am procedat eu pt sot
Incercati la „Expres Transport” Targu-Jiu , ea fiind mostenitoarea directa a vestitei I.T.A. Gorj.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde obtin adeverinta coni_cov coni_cov in perioadele urmatoare am lucrat: - 01.09.1979-01.03.1983- Trustul de Constructii Oradea -05.07.1983-09.02.1984- Mina Leurda -26.03.1984-29.07.1985- IACM ... (vezi toată discuția)
Adeverinte de vechime in cazul societatilor lichidate AlexT. AlexT. Cine elibereaza o adeverinta de vechime in cazul unei societati care nu mai exista.Itm-ul sau firma care a preluat arhiva societatii respective? (vezi toată discuția)
Incadrare in grupa a 2-a de munca viobarbu viobarbu Bunicul meu doreste sa obtina incadrarea in grupa a 2-a de munca pentru perioada 1963-1991 in care a lucrat la IAS Mangalia. Cei de la casa de pensii i-au spus ... (vezi toată discuția)