avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate Giorgia Cristea

Activitate Giorgia Cristea

Dovezi și martori sunt fiind singura vânzătoare

Cornel Vasile a scris:

Una este munca fara c.i.m. si alta este despartirea ... munca fara forme legale poate fi sesizata ITM-ului ...insa va trebui sa aveti si dovezi ca ati prestat activitatea acolo.

Nu toți banii îi luă pentru casa lui ,acum spunând că nu am nimic acolo în sat, să plec

Cornel Vasile a scris:

Puteti sesiza ITM-ul ? Ati primit salariul?

Bună,o întrebare,am lucrat 4 ani la negru fara contract de muncă la magazin sătesc al soțului meu,8 ore pe zi de luni până sambata iar în fiecare duminică doar 4 ore de la 16-20,nu am beneficiat de salariu ,reinvestind toate veniturile in casă pe animale și utilaje agricole,apoi am fost dată afară de la o ceartă,pot face undeva o reclamație,eu rămânând fără loc de muncă
Locuiesc de 6 ani in casă soțului, suntem căsătoriți de 3 ani eu peste câțiva ani am vreun drept având în vedere că el are 2 copii majori din căsătoria anterioară?
Bună, soțul a primit o casă donație de la sora lui anul acesta ,dacă peste ani se întâmplă ceva eu că sotie am vreun drept , menționez că el are 2 copii din prima căsătorie
Acea persoana poate beneficia de somaj?
Bună o persoana de 46 de ani a fost angajat de la data de 09.10.2020 pana la 01.11.2021,, are dreptul la somaj?
09.10.2020 pana la 01.11.2021 angajat
Anul trecut 2020, iar anul 2021 s a recăsătorit

Adrian ALBU a scris:

Executarea se face împotriva fostului soț. Când a avut loc divorțul ?

Bună ziua am de recuperat o sumă de bani prin hotărâre judecătorească de la fostul soț fiind divorțați, el in prezent s-a recăsătorit, intrebarea este :executorul face poprire pe contul lui sau si al actualei soții?